Home TOP NEWS Είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν

Είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν


Μετά και το διαιτητικό «show» του Θεουλή έχουμε ξεκάθαρα την εντύπωση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο με αίτηση στον «Άρειο Πάγο» μπορεί να πάρει σφύριγμα από τους διαιτητές και να στηθεί στην άσπρη βούλα.

Οι ρεφ πλέον, ακόμα και στα εύκολα θεωρητικά παιχνίδια είτε αδυνατούν, είτε δεν θέλουν να κάνουν τα αυτονόητα και να καταλογίσουν αυτά που δικαιούται η ομάδα μας.

Το ίδιο σκηνικό που ζήσαμε σε άλλα ματς στον θεσμό του πρωταθλήματος το ζήσαμε και το βράδυ της Πέμπτης στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑ με την Δόξα.

O διαιτητής της αναμέτρησης, Χρυσοβαλάντης Θεουλή σε δύο περιπτώσεις τόσο στο 10ο όσο και στο 54ο λεπτό έκλεισε τα μάτια και αρνήθηκε να σφυρίξει σε δύο εμφανείς παραβάσεις εντός της αντίπαλης περιοχής.

Αν η φάση με το τράβηγμα του Κακουλή από τον αμυντικό της Δόξας στο 10ο λεπτό δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη, η επαναληπτική προβολή πάντως δείχνει εμφανές τράβηγμα, η φάση στο 54ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Ακιντόλα όχι μόνο ήταν καθαρή αλλά ήταν ο ορισμός του πέναλτι καθώς του έγινε εξόφθαλμο φάουλ το οποίο του επέφερε και τραυματισμό.

Δείτε τις δύο φάσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

H φάση με τον Κακουλή

Η φάση με τον Ακιντόλα