Home TOP NEWS Ένα νέο «πράσινο» αστέρι γεννιέται!

Ένα νέο «πράσινο» αστέρι γεννιέται!


Από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν με τα δύο πόδια στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ, για τον επαναληπτικό και την ισοπαλία της σε αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερες κριτικές, καθώς η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατά το ήμισυ της αλλαγμένη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Φυσικά στις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Χένινγκ Μπεργκ στο αρχικό του πλάνο στον επαναληπτικό είδαμε να ρίχνει από την αρχή στο παιχνίδι και τον Λοΐζο Λοΐζου. Ο Λοΐζου πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή μόλις 16 ετών, ο οποίος με την παρουσία του ανάγκασε τόσο τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας, όσο και τον Χένινγκ Μπεργκ να κάνουν ειδική μνεία σε αυτόν μετά το τέλος του αγώνα.

Είναι γεγονός ότι αν κάτσει κάποιος και βάλει να δει ξανά τον συγκεκριμένο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα διακρίνει την σπουδαία παρουσία του Λοΐζου, ο οποίος τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν έδειχνε το τι ήθελε και τι ζητούσε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ενώ και τα πατήματα του σε αυτό έβγαζαν την εικόνα ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Λοΐζου στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στην ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε επίσημο παιχνίδι κατάφερε να δείξει σε όλους στο «πράσινο» στρατόπεδο, ότι έχει όλα τα φόντα και την προοπτική για να γίνει το νέο αστέρι της ομάδας μας.

Μετά από την σπουδαία του εμφάνιση, ο Λοΐζου είμαστε 100% βέβαιοι ότι θα πάρει τα εύσημα (άλλωστε του αξίζουν) από τον κόσμο της ομάδας μας, από τους συμποδοσφαιρίστες του αλλά κι από το τεχνικό τιμ της ομάδας μας.

Αυτό που πρέπει ωστόσο να πράξει ο 16χρόνος ποδοσφαιριστής μας, είναι να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό του και προσγειωμένα, με τα πόδια του στο έδαφος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει και σίγουρα στο μέλλον θα πετύχει μεγάλα πράγματα με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πάντως εμείς σημειώνουμε τον αριθμό του και το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο οποίος στα 90λεπτά παρουσίας του με την Δόξα Κατωκοπιάς έστειλε το δυνατό μήνυμα ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αξίζει πολλά και ότι όλο το ποδοσφαιρικό μέλλον ανοίγεται μπροστά του αν συνεχίσει τις ίδιες εμφανίσεις όπως αυτή με την Δόξα.

Καταλήγοντας θα λέγαμε ότι αν ο Μπεργκ πιστέψει στο ταλέντο του νεαρού και φιλόδοξου ποδοσφαιριστή μας και την ίδια ώρα ο Λοίζου πιστέψει στις δυνατότητες του και στο ταλέντο σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για το νέο αστέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.