Home TOP NEWS Ένας Μαυρίας να τον πιείς στο ποτήρι!

Ένας Μαυρίας να τον πιείς στο ποτήρι!


Δεν είναι ότι μας αρέσει να ρίχνουμε όλα τα φώτα μόνο σε ένα παίκτη, καθώς σαν ιστοσελίδα θέλουμε να βλέπουμε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  να αποδίδουν το ίδιο καλά μέσα στο γήπεδο και να βοηθούν την ομάδα μας να παίρνει νίκες και βαθμούς.

Φυσικά με το πέρας και της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια ειδική μνεία για τον φοβερό την φετινή σεζόν Χάρη Μαυρία.

Ο 24χρόνος Ελλαδίτης που ήρθε επί καιρό Γιάννη Αναστασίου στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2019 μπορεί να μην έδειξε αρκετά πράγματα στα Κυπριακά γήπεδα, όμως αυτό δεν μπορούμε να το πούμε για τον Μαυρία της φετινής σεζόν.

Ο άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθαι και είναι γεγονός ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που χαίρεσαι να βλέπεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και σίγουρα πολλοί προπονητές θα ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα τους.

Ο Χάρης Μαυρίας από την αρχή της σεζόν παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βγάζει αρκετό πάθος στο χορτάρι ενώ πέραν από το αμυντικό κομμάτι έχει τεράστια συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι τυχερός που έχει στα «χέρια» του ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή αφού μπορεί να βρει αρκετές λύσεις καθώς ο Ελλαδίτης έχει εξαιρετικά ανεβάσματα και σέντρες «φαρμάκι» που δημιουργούν αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.