Home TOP NEWS Η ομάδα φώναξε ότι έχει και βάθος…

Η ομάδα φώναξε ότι έχει και βάθος…

Αρκετή συζήτηση έγινε το προηγούμενο διάστημα και γίνεται ακόμη για το βάθος που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν, καθώς ο προπονητής μας, Χένινγκ Μπεργκ πέραν από το γεγονός ότι επιλέγει να μην κάνει και τις τρεις αλλαγές του, αρέσκεται να στηρίζεται σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια της ομάδας μας.


Φυσικά στους αγώνες του κυπέλλου τόσο με τον Ερμή αλλά κυρίως  στο πρώτο ματς με την Δόξα που η ομάδα μας επικράτησε εύκολα με 4-1 κάνοντας το πρώτο βήμα για τα ημιτελίκα, ο Νορβηγός κόουτς δεν δίστασε να αλλάξει σχεδόν την μισή του ομάδα κάνοντας συνολικά πέντε αλλαγές σε αυτή σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπεργκ επέλεξε να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα που δεν έχουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, όπως είναι οι Κούσουλος, Μίκου, Κακουλής και Τζιωνής και με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν στο τερέν του ΓΣΠ, δικαίωσαν τον προπονητή μας στο εκατό τοις εκατό, αφού απέδειξαν περίτρανα ότι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και όποτε κληθούν να βοηθήσουν μπορούν να το πράξουν στον μέγιστο βαθμό.

Σίγουρα όλο αυτό πιστώνεται ξεκάθαρα στον Μπεργκ και τους συνεργάτες του που δείχνουν ότι ξέρουν να διαχειρίζονται σωστά το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επίσης φανερώνει και το έργο που επιτελείται καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του «Ηλίας Πούλλος».

Η φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα μας είναι κομβική και είναι πολύ σημαντικό όλοι ποδοσφαιριστές μας που απαρτίζουν την ομάδα μας να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Με αυτό τον τρόπο και οι «εφεδρείες» θα είναι σε εγρήγορση και σε καλύτερη κατάσταση ενόψει της συνέχειας και όταν θα χρειαστούν να προσφέρουν και στους αγώνες πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμοι.