Home TOP NEWS Ήρθε η στιγμή να καθαρίσει η «ΚΟΠρος του Αυγεία»

Ήρθε η στιγμή να καθαρίσει η «ΚΟΠρος του Αυγεία»


Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι καταιγιστικές με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες.

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία που δίνει η φίλαθλη κοινή γνώμη για να αλλάξουν τα κατεστημένα και να επέλθει επιτέλους η κάθαρση. Η διαφθορά, η ασυδοσία, τα οικονομικά συμφέροντα, τα κουμπαράτα, οι σκοπιμότητες σκεπάζουν το ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και το έχουν φέρει στην ανυποληψία.

Όποιος σήμερα μιλά για αδικαιολόγητη προκατάληψη είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πλέον υπάρχουν απτές αποδείξεις.

Πρόσφατα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Θέλω να πω και κάτι ακόμα που το έχω μέσα μου. Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με τις κόκκινες κάρτες ορισμένων διαιτητών γιατί υπάρχουν και μερικοί έντιμοι. Μαζί με μερικούς διεφθαρμένους παράγοντες μας κάνουν να δεχόμαστε κάθε τόσο κόκκινους φακέλους. Ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία  για να δούμε ξανά τον κόσμο να επιστρέφει στα στάδια χωρίς την αγωνία τι στοιχημάτισαν και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».

Κύριε Πρόεδρε  της Δημοκρατίας είναι η στιγμή όντως, να συμβάλετε αποφασιστικά ώστε να καθαρίσει η ΚΟΠρος του Αυγεία. Είμαστε σίγουροι ότι ξέρετε από πού πρέπει να ξεκινήσετε. Η λαϊκή σοφία λέει πως «στη βράση κολλάει το σίδερο» άρα περιμένουμε από την πολιτεία αντανακλαστικά και εξελίξεις χωρίς χρονοτριβή. Επίσης είναι σημαντικό να πείσει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη πως είναι αμερόληπτες και έχουν πραγματική βούληση να πατάξουν τη διαφθορά.

Θέτουμε κλείνοντας ένα ερώτημα, ρητορικό. Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που χλεύασαν τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρο Παπασταύρου για τις πρόσφατες δημόσιες καταγγελίες του;

Ένας άνθρωπος που ήρθε από την Αμερική για να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο μας και είχε την τόλμη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο υποδεικνύοντας όλα εκείνα τα κακώς έχοντας για τα οποία, ας το παραδεχτούμε, όλοι είχαμε γνώση όμως νοιώθαμε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτά.

Η προσπάθεια τώρα αρχίζει και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σταματήσει, τουλάχιστον από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν δεν τελεστεί αυτός ο «Ηράκλειος άθλος».