Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κάποιος να του πάρει την σφυρίχτρα είναι επικίνδυνος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος να του πάρει την σφυρίχτρα είναι επικίνδυνος! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τα όσα βλέπουμε από τον Γιώργο Νικολάου, μας κάνει να διερωτόμαστε γιατί αυτός ο άνθρωπος ακόμη κρατάει σφυρίχτρα και διαιτητεύει αγώνες πρώτης κατηγορίας.

Μετά και την διαιτησία του στην Πάφο ο Γιώργος Νικολάου απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο επικίνδυνος είναι για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποιοι εκεί στην ΚΟΠ που ορίζουν αυτό τον κύριο να πάρουν άμεσα τα μέτρα τους.

Το περασμένο Σαββάτο (8/2) στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Αποέλ ο κ.Νικολάου «κατάπιε» ολοκάθαρο πέναλτι στην ΑΕΚ μετά από καθαρό παίξιμο με το χέρι από τον ποδοσφαιριστή του Αποέλ, Χρήστο Γουίλερ.

Το χέρι του Γουήλερ:

Και μετά από την «αψεγάδιαστη» διαιτησία του στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Γιώργος Νικολάου ορίστηκε να διευθύνει και τον διακοπέντα αγώνα ανάμεσα στην Πάφο FC και τον Απόλλωνα στον οποίο τα καταφέρε και πάλι… να τα κάνει μαντάρα.

Το τρίτο γκολ της Πάφος FC προήλθε μετά από καθαρό χέρι του σκόρερ Κυριάκου Αντωνίου, ενώ ο Απόλλωνας στο 75o λεπτό σκόραρε με τον Πίττα όμως ο Νικολάου ανακάλυψε επιθετικό φάουλ και στο 87ο λεπτό οι “κυανόλευκοι” της Λεμεσού είχαν καθαρό πέναλτι έπειτα από φάουλ πάνω στον Ζοάο Πέδρο, ωστόσο αντί για την άσπρη βούλα έδειξε κόκκινη στον Γιαννιώτα για διαμαρτυρίες.

Το χέρι του Κυριάκου Αντωνίου:

Το ακυρωθέν γκολ του Απόλλωνα:

To πέναλτι που ζήτησε ο Απόλλωνας:

Eπίσης ο Γιώργος Νικολάου πριν δύο σχεδόν βδομάδες ορίστηκε και στο Λεμεσιανό ντέρμπι όπου και εκεί ήταν και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής αφού υπέπεσε σε ένα σοβαρότατο λάθος καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ σε μία φάση στην οποία προηγήθηκε υπόδειξη για Off-Side από τον βοηθό και την οποία αγνόησε ο διαιτητής.

Το πέναλτι της ΑΕΛ αντί για οφσάιντ:

Και επειδή δεν έχουμε καθόλου κοντή μνήμη, ακόμη θυμόμαστε και το διαιτητικό «show» του εν λόγω διαιτητή στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ στην «Αρένα» για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Cyta.

Στο συγκεκριμένα ματς ο Νικολάου ακύρωσε τέρμα του Λούφτνερ που ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί το ακύρωσε, ενώ δεν σφύριξε καθαρό πέναλτι για την ομάδα μας στο 90+5, όταν ο Χέφελ ανέτρεψε καθαρά τον Μίκου , μια φάση που καθόρισε το αποτέλεσμα καθώς στην επόμενη έπιθεση της ΑΕΚ σφύριξε με ευκολία πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Το ακυρωθέν γκολ του Λούφτνερ:

Το πέναλτι στον Μίκου:

Πραγματικά βλέποντας αυτά όλα που κάνει ο Γιώργος Νικολάου μας ξενίζει το ενδιαφέρον πως αυτός ο άνθρωπος ακόμη είναι στους ορισμούς των διαιτητών στο πρωτάθλημα.

Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία τότε ποιο είναι;;;