Home TOP NEWS Κρατούν κλειστά τα στόματα τους Μασιάς και Κωνσταντίνου! Στο τρέξιμο για καταθέσεις...

Κρατούν κλειστά τα στόματα τους Μασιάς και Κωνσταντίνου! Στο τρέξιμο για καταθέσεις οι ανακριτές


Πολλές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν στην υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου. Διαβάστε πιο κάτω τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας από το ρεποράζ της CyprusTimes.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Σε Λάρνακα και Αγία Νάπα οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου για καταθέσεις σε σχέση με την υπόθεση χειραγώγησης αγώνα που προκαλεί τριγμούς – Αναμένουν και τηλεπικοινωνιακά δεδομένα – «Αγώνας δρόμου» από τους ανακριτές να προλάβουν να ολοκληρώσουν τη διερεύνηση εντός των 8 ημερών – Επιχειρούν ξανά να πάρουν απαντήσεις από Μασιά που κρατά το στόμα του κλειστό – Ούτε ο Κωνσταντίνου μιλά.

Μακρά αναμένεται η μέρα για τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση χειραγώγησης του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Οθέλλου Αθηαίνου και Αγίας Νάπας μετά και τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κατά την διαδικασία προσωποκράτησης των Μασιά-Κωνσταντίνου.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, αφού παρακαθίσουν σε σύσκεψη στο επίκεντρο της οποίας θα τεθούν όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής ενώπιον τους, χωρίζονται και μεταβαίνουν σε Λάρνακα και Αγία Νάπα για λήψη καταθέσεων από ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση που προκαλεί τριγμούς στο οικοδόμημα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου δίνουν πραγματικό αγώνα δρόμου με πρώτιστο στόχο να μην χρειαστεί να αιτηθούν από το Δικαστήριο ανανέωση της κράτησης του Προέδρου της Αγίας Νάπας και του Διαιτητή, αλλά να προχωρήσουν άμεσα με την καταχώρηση της υπόθεσης.

Ιδιαιτέρως σημαντικά αξιολογούνται τα όσα αναμένεται να αποκαλύψουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του Προέδρου της Αγίας Νάπας Δημήτρη Μασιά και του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε νέες συλλήψεις.

Στο μεταξύ, οι δύο ύποπτοι δεν συνεργάζονται και δεν απαντούν στις ερωτήσεις των ανακριτών. Σήμερα ενδεχομένως επιχειρηθεί να ανακριθεί εκ νέου ο Μασιάς.

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου… έρχονται κι άλλα στο φως!

Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες τα στοιχεία και μηνύματα που φτάνουν ενώπιον της Αστυνομίας, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι πολλά και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει στο φως και νέα υπόθεση που ενδεχομένως να οδηγήσει και σε νέες συλλήψεις. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που φτάνουν ενώπιον των ανακριτών αξιολογούνται με μεγάλη προσοχή.