Home TOP NEWS Λανγκ: «Να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε…»

Λανγκ: «Να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε…»


Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Άνταμ Λανγκ, σχολιάζει το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ, το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και την αντίδραση των παικτών.

Ένα εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ, πώς το περιμένεις;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο είναι ντέρμπι. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί θα θέλουμε να συνεχίσουμε την απόδοση που είχαμε προηγουμένως και ναι, θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας ξανά για να βρεθούμε σε μια καλή θέση πριν τα playoffs».

Αντιμετωπίσαμε την AEΛ δύο φορές αυτή τη σεζόν, σε ένα φιλικό παιχνίδι και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Περιμένεις διαφορετικού τύπου παιχνίδι την Κυριακή;

«Δεν ξέρω πως μας έχουν αναλύσει. Εμείς θα το κάνουμε αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας, εννοώ στο παιχνίδι μας, στο στυλ μας που πρέπει να συνεχίσουμε. Φυσικά όταν βρούμε ευκαιρίες για γκολ πρέπει να το πετύχουμε».

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Εθνικό;

«Θεωρώ πως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ αυτό το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφοροι αγώνες. Φυσικά είναι απογοητευτικό αποτέλεσμα αλλά όπως είπα αυτή την εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε το λάθος το οποίο κάναμε. Σίγουρα όπως έχω τονίσει, πιστεύω πως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ αυτή την ήττα αλλά πρέπει να μάθουμε από τα μικρά λάθη τα οποία κάναμε».

Αυτό το αποτέλεσμα δίνει στην ομάδα μεγαλύτερη πίεση ή νομίζεις ότι οι παίκτες ενός μεγάλου συλλόγου όπως η OMONOIA πρέπει να έχουν τον χαρακτήρα να χειρίζονται καταστάσεις όπως αυτή;

«Είμαστε όλοι μας έμπειροι παίκτες που παίζουν ποδόσφαιρο για σχεδόν 20 χρόνια. Φυσικά πρέπει να το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε».

Οι οπαδοί ήταν δυσαρεστημένοι λόγω του τελευταίου αποτελέσματος, αλλά θα είναι δίπλα στην ομάδα για άλλη μια φορά. Ποιο είναι το μήνυμά σου;

«Το μήνυμά μου είναι πως προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι γιατί είμαστε στον αθλητισμό και μας αρέσει να κερδίζουμε και επίσης μας αρέσει το συναίσθημα του να κερδίζεις. Θα συνεχίσουμε, κοιτάμε μπροστά και πιστεύω πως εξακολουθούμε να είμαστε σε πολύ καλή θέση. Μπορούμε να ελέγξουμε το μέλλον μας κατά την άποψη μου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να ελέγξεις».