Home TOP NEWS Match Report: Πετάξαμε δύο βαθμούς στο Τσίρειο

Match Report: Πετάξαμε δύο βαθμούς στο Τσίρειο


Μετά από ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας και θεάματος παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1. Η ομάδα της ΑΕΛ στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μαίντεβατς και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Μποτεάκ στο 41ο λεπτό.

Α’ Ημίχρονο

Το παιχνίδι στο Τσίρειο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Στα αρχικά στάδια κυριάρχησε ο γρήγορος ρυθμός, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετή διάθεση να επιτεθούν, ωστόσο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τα καρέ των Παντίλιμον και Βοζίνια. Την πρώτη καλή επιθετική ενέργεια του παιχνιδιού την καταγράψαμε στο 7ο λεπτό κι αυτή ήταν από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Τιάγκο από δεξιά έκανε την συρτή σέντρα, όμως ο Βοζίνια πρόλαβε στο «τσακ» τον Ντάρμπισαϊρ που έκανε την προβολή και ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ ανέλαβε πρωτοβουλίες έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 18ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μαίντεβατς. Να σημειώσουμε ότι πριν να έρθει το γκολ της ΑΕΛ, η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι στο 16ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Μεντόγεβιτς πάνω στον Ακιντόλα με την επαναληπτική προβολή να δείχνει παράβαση πάνω στον επιθετικό της ομάδας μας. Μετά το γκολ που δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά – σιγά ανέβασε στροφές και έψαχνε να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα της ΑΕΛ κάτι που το κατάφερε στο 41ο λεπτό. Μετά από μια ομαδική ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Λέτσιακς, ο Τσέχος έκανε την σέντρα με τον Μποτεάκ να κάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Βοζίνια. Το γκολ όπως ήταν φυσικό έδωσε νέα πνοή στην ομάδα μας η οποία προσπάθησε σε μία – δύο περιπτώσεις για να κάνει την ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Β’ημίχρονο

Η εικόνα του δεύτερου 45λεπτού δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΑΕΛ να μπαίνουν κάπως πιο νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από πλευράς φάσεων αν εξαιρέσουμε αυτή του Ματ Ντάρμπισαιρ στο 69ο λεπτό που πήγε να «κρεμάσει» τον Βοζίνια δεν είχαμε κάποια άλλη. Τα πολλά φάουλ και οι συχνές διακοπές από τον Ιταλό διαιτητή χάλασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο τελευταίο 20λέπτο ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που πάτησε «γκάζι» και ανέλαβε τις πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου και προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βοζίνια, όμως τις έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά και να πάρει τη νίκη.

Συμπερασματικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεγονός ότι έμεινε μακριά από το καλό της πρόσωπο για άλλο ένα παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της ΑΕΛ. Η ομάδα μας κατά διαστήματα είχε καλή απόδοση ωστόσο της έλειψε το κάτι παραπάνω για να φτάσει στην επίτευξη δεύτερου γκολ και να πάρει το μεγάλο «διπλό». Σίγουρα το 1-1 δεν αφήνει ευχαριστημένη την ΟΜΟΝΟΙΑ που είδε την ψαλίδα της βαθμολογίας από την κορυφή να ανοίγει περισσότερο.