Home TOP NEWS Match Report: «Τεσσάρα» και βλέπει ημιτελικά

Match Report: «Τεσσάρα» και βλέπει ημιτελικά


Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να υποτάξει την Δόξα μέσα στο «σπίτι» της νικώντας την με 4-1 θέτοντας γερές βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Μίκου στο 40ο λεπτό, ο Κούσουλος στο 45ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Δόξα στο 48ο λεπτό «πάγωσε» για λίγο το ΓΣΠ με το γκολ του Μπόλιεβιτς όμως ο Λούφτνερ και ο Κούσουλος στο 51ο και 61ο λεπτό έδωσαν το σημαντικό προβάδισμα της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού της 19ης Φεβρουαρίου.

Α΄Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξεκίνησε με επιθετικές ορέξεις στο ματς με την Δόξα ωστόσο όσο περνούσε χρόνος ανέβαζε ρυθμούς κλείνοντας την προσφυγική ομάδα στα τετράγωνα της και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της. Στο 10ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε να φανεί απειλητική όμως ο Κακουλής βρέθηκε στο έδαφος στην περιοχή της Δόξας και ο Θεουλή λανθασμένα δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Απ εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και είχε τις προϋποθέσεις δεν μπορούσε να φτιάξει μεγάλες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Γκράσα. Στο 26ο λεπτό η ομάδα της Κατωκοπιάς κατέγραψε την πρώτη της καλή φάση με τον Μέσκα να πιάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Παντιλιμόν ήταν έτοιμος και είπε όχι. Στην συνέχεια ήταν σειρά των «πρασίνων» να απειλήσουν στο 31ο και 34ο λεπτό με τον Ακιντόλα να ολοκληρώνει εξαιρετικά δύο επιθετικές ενέργειες της ομάδας μας ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και τις δύο περιπτώσεις. Στο 40ο λεπτό αυτό που έψαχνε η ομάδα μας το βρήκε από τα πόδια του Μίκου. Ο Τζιωνής μπήκε στην περιοχή της Δόξας από πλάγια θέση έκανε το γύρισμα προς τα πίσω με τον Βενεζουελάνο να «καρφώνει» την μπάλα στα δίχτυα του Γκράσα. Το γκολ όπως ήταν λογικό έδωσε «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ και πέντε λεπτά αργότερα ο Κούσουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα και από κοντά έγραψε το 2-0.

Β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε επιθετικά και στο 49ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ανισορροπία της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο Μπόλιεβιτς «πάγωσε» για λίγο το ΓΣΠ αφού μείωσε σε 2-1 βάζοντας για λίγο την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Οι «πράσινοι» μετά το γκολ που δέχθηκαν αφυπνίστηκαν «πάτησαν» γκάζι και η αντίδραση ήταν άμεση με τον Λούφτνερ στο 51ο λεπτό να εκμεταλλεύεται την ωραία εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για 3η φορά.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταμάτησε όμως εκεί, κατάφερε να βρει δίκτυα άλλη μία φορά με τον Κούσουλο ο οποιος ήταν πρωταγωνιστής και κάπου εκεί έριξε το ρυθμό της. Στα τελευταία λεπτά η Δόξα βγήκε με απαιτήσεις στην επίθεση, έφτιαξε προυποθέσεις όμως δεν βρήκε την ουσία. Είχε και η ΟΜΟΝΟΙΑ κάποιες καλές στιγμές για να απειλήσει για 5ο γκολ. Είχε πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ακιντόλα, ήταν εύκολη φάση για τον Θεουλή ο οποίος έκανε λάθος.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σήμερα όσο χρειαζόταν απέναντι σε μία, ομολογουμένως καλή ομάδα, έβγαλε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο κατά διαστήματα και το τελικό 4-1 την στέλνει από απόψε στην επόμενη φάση. Ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα σε μία βραδιά στην οποία ο Χένιγνκ Μπεργκ έκανε αρκετές αλλαγές και οι οποίες βοήθησαν στο έπακρο για να έρθει το ζητούμενο.