Home TOP NEWS Με διαφορετική εντεκάδα και απόλυτη σοβαρότητα αύριο

Με διαφορετική εντεκάδα και απόλυτη σοβαρότητα αύριο


Το 4-1 δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Επαναληπτικός αγώνας με την Δόξα έιναι κατά κάποιο τρόπο διαδικαστικού χαρακτήρα ωστόσο η ομάδα θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα για να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε στο πρώτο παιχνίδι.

Είναι σίγουρο ότι ο Μπεργκ θα αλλάξει πρόσωπα σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες. Από τη μία για να δώσει ανάσες σε παίκτες βασικούς και από την άλλη για να δει αγωνιζόμενους κάποιους πάικτες που δεν έπαιξαν στα τελευταία παιχνίδια.

Μίκου, Κακουλλής, Κυριακίδης, Μανρίκε, Χούμποτσαν έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους για να ξεκινήσουν στο αυριανό παιχνίδι, είναι πολύ πιθανόν να δούμε και το επίσημο ντεμπούτο του Στυλιανού.

Από κει και πέρα ενδεχομένως σε αυτόν τον αγώνα να παίξουν και κάποιοι νεαροί όπως οι Λοίζου, Χαραλάμπους και Παναγιώτου.

Αναμένουμε να δούμε ποιους θα συμπεριλάβει στην αποστολή ο Χένινγκ Μπεργκ και αν θα βρίσκεται σε αυτήν ο Τζιωνής. Θα ανακοινωθεί η 20άδα σε μερικές ώρες.