Home TOP NEWS Με την δυναμική του κόσμου της!

Με την δυναμική του κόσμου της!


Την Τετάρτη (26/2) το πρωί η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι τα «μαγικά» χαρτάκια για το ματς το Αποέλ έγιναν «φύλλο και φτερό» με τους φίλους της ομάδας μας να είναι έτοιμοι την ερχόμενη Δευτέρα (2/3) να «ντύσουν» το Βόρειο πέταλο στο πράσινο και το άσπρο.

Μπορεί η ομάδα μας να είναι τυπικά φιλοξενούμενη στο ντέρμπι «αιωνίων», ωστόσο είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι 2.200 που θα βρεθούν στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα θα φροντίσουν με το τραγούδι, τα συνθήματα αλλά και με τον παλμό τους, να κάνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μην νιώσουν σε καμία περίπτωση ότι αγωνίζονται εκτός έδρας.

Το θετικό αποτέλεσμα με την ΕΝΠ και το πώς εξελίχθηκε γενικά η προηγούμενη αγωνιστική γέμισε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος είναι γεγονός ότι «διψάει» σαν τρελός να δει την ομάδα του να φεύγει με το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αποέλ.

Τι κι αν τυπικά παίζουμε εκτός έδρας με τον «αιώνιο», τι κι αν μας αναλογεί μόνο μια κερκίδα, είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της ομάδας μας που θα βρεθεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας θα κάνει τα πάντα ώστε να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Μπεργκ για κάτι θετικό.

Σίγουρα τα αποτελέσματα έρχονται μέσα στις τέσσερις γραμμές κι από τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο πολλές φορές είδαμε να κερδίζονται παιχνίδια και με την βοήθεια του κόσμου.

Άλλωστε αυτό που ξέρουμε εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της και η δυναμική του παρουσία σε αρκετά από τα παιχνίδια της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα κάτι που ελπίζουμε να γίνει και κόντρα στον «αιώνιο».