Home TOP NEWS Με το… μαχαίρι στα δόντια για το «διπλό»

Με το… μαχαίρι στα δόντια για το «διπλό»


H ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (19:00, live audio @OmonoiaNews,Cytavision Sports) σε ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές «παγίδες».

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και σίγουρα για να έχει αντίκρισμα αυτή η επιτυχία θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου και να τα δώσει όλα για να φύγει με το «διπλό» έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το πάθημα έγινε μάθημα για τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι η ομάδα μας θα κληθεί να παρουσιαστεί στο Μακάρειο Στάδιο κόντρα στον Ολυμπιακό αφυπνισμένη, πειθαρχημένη και τσιτωμένη έτσι ώστε να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο της να πιστέψει ότι μπορεί να έχει κέρδος και παράλληλα να αποφύγει να πατήσει (ξανά) την «μπανανόφλουδα» όπως έγινε στον πρώτο γύρο.

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι γεγονός ότι εκτόξευσε την ψυχολογία και το πάθος των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στο «ζενίθ»  και είμαστε σίγουροι ότι τα στοιχεία αυτά θα παίξουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φύγει θριαμβεύτρια από το γήπεδο της Πρωτεύουσας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Φαμπιάνο (τραυματίας), Χαραλάμπους, Νικολάου, Λοΐζου, ενώ ο Νορβηγός κόουτς θα έχει τρεις έξτρα επιλογές κι αναφερόμαστε στους τρεις νεοαποκτηθέντες, Παντιλιμόν, Στυλιανού και Ακιντόλα.