Home TOP NEWS Μένει το γιατί και η στεναχώρια, αλλά χάθηκε απλά μια μάχη και...

Μένει το γιατί και η στεναχώρια, αλλά χάθηκε απλά μια μάχη και όχι ο πόλεμος!


Η Δευτέρα που ξημέρωσε, είναι από τις Δευτέρες που ξημερώνουν με ένα κόμπο στο στομάχι και με πολλά πάρα πολλά γιατί.

Η ήττα της ομάδας μας από τον Εθνικό Άχνας έτσι όπως ήρθε και με τον τρόπο που ήρθε μας “πλήγωσε” αρκετά καθώς ήταν εκτός προγράμματος αλλά μας στέρησε και την ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή.

Το χθεσινό αποτέλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απογοήτευσε όλους στο “πράσινο” στρατόπεδο, από τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο πιστό οπαδό αυτής της ομάδας, όμως καλούμαστε να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε την επόμενη μέρα με ηρεμία.

Στην φάση που βρισκόμαστε άλλωστε δεν μας παίρνει να μείνουνε κολλημένοι στην αποτυχία (υπάρχουν κι αυτές στο ποδόσφαιρο) και η ομάδα μας καλείται να γυρίσει άμεσα σελίδα αφού η συνέχεια προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Σίγουρα στο Κυριακάτικο παιχνίδι είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πιάσουμε την τύχη του πρωταθλήματος στα… πόδια μας όμως δεν το καταφέραμε, ωστόσο θα το πούμε ότι χάθηκε απλά μια μάχη και όχι ο πόλεμος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται άμεσα να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της, να διορθώσει τα λάθη της (είχε πάμπολλα στο ματς με τον Εθνικό) έτσι ώστε να μπορέσει να βρεθεί στο επόμενο κιόλας ματς με την ΑΕΛ έτοιμη για να επανέλθει στις επιτυχίες.