Home TOP NEWS Μόνο ντέρμπι μέχρι τέλους…

Μόνο ντέρμπι μέχρι τέλους…


Από την ώρα που έγινε γνωστή η επόμενη αντίπαλος μας για τα ημιτελικά του κυπέλλου, η οποία ως γνωστόν θα είναι η Ανόρθωση, «κλείδωσε» και το ότι η ομάδα μας από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπροστά της θα έχει μόνο ντέρμπι, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στον Αποέλ το οποίο θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα (2/3).

Μετά τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ το κλίμα στην ομάδα μας μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι είναι εξαιρετικό και οι ποδοσφαιριστές μας αναγνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι μια ενδεχόμενη επιτυχία στο παιχνίδι με τον «αιώνιο» μας αντίπαλο θα εκτοξεύσει την ψυχολογία στα ύψη και θα μας δώσει τεράστια δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο ξέρουν πολύ καλά ότι αν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον Αποέλ θα μπορέσουν να φανερώσουν άλλο ένα πειστικό δείγμα των ικανοτήτων τους και παράλληλα θα βάλει την ομάδα μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Το πώς θα είναι τα ζευγάρια των πλέι – οφ αυτό το γνωρίζουμε ήδη, μάλιστα το ένα «κλείδωσε» και θα είναι ανάμεσα στον Αποέλ και τον Απόλλωνα, ωστόσο η ομάδα μας τον αντίπαλο της για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος θα τον γνωρίζει με το πέρας του παιχνιδιού της Δευτέρας (2/3) κι αναλόγως της θέσης που θα τερματίσει (πρώτη ή δεύτερη).

Φυσικά στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να στραφεί στο ποιος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος στα πλέι – οφ αλλά μόνο και μόνο το ματς με τον Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να βγει νικήτρια από το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο, έτσι ώστε να μπορέσει να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ή αν είναι δυνατό να σκαρφαλώσει σε αυτή σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της Ανόρθωση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να εισέλθει στον κύκλο των συνεχόμενων ντέρμπι με μια δυνατή και σπουδαία προοπτική.

Από την στιγμή που ενώπιον μας θα έχουμε μόνο ντέρμπι μέχρι το τέλος θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμαστεί η ομάδα μας και να δείξει αν έχει το μέταλλο για να εκπληρώσει τους στόχους της.