Home TOP NEWS Οι άλλοι ας «χτυπιόνται», εμείς το καθήκον μας!

Οι άλλοι ας «χτυπιόνται», εμείς το καθήκον μας!


Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου αλλά και την διαδικασία των πλέι – οφ η αγωνία για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μεγαλώνει καθώς η ομάδα μας την φετινή χρονιά δείχνει ικανή μετά από χρόνια να πετύχει μεγάλα πράγματα και να «χτυπήσει» μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ αυτή την στιγμή είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, στο +3 από το τρίτο Αποέλ και στο +6 από τον Απόλλωνα (έχει παιχνίδι λιγότερο) και σίγουρα όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της κανονικής περιόδου η ομάδα μας θα θέλει και συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να ανοίξει την «ψαλίδα» της διαφοράς από τους διώκτες της αλλά και για να «σκαρφαλώσει» ξανά στην κορυφή.

Φυσικά εμάς σαν ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει και πολύ το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι μας στις δικές τους «μάχες», σίγουρα αν προκύψουν απώλειες βαθμών από αυτούς που είναι στα γύρω σκαλοπάτια θα είναι καλοδεχούμενοι, ωστόσο η ομάδα μας δεν θα πρέπει να στηρίζεται μόνο σε αυτό.

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και έχουμε τα δικά μας σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (πριν αρχίσουν τα ντέρμπι των πλέι – οφ) και καθήκον μας κάθε βδομάδα είναι σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνιζόμαστε να φεύγουμε με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Είναι σημαντικό λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην βλέπει γύρω της και το τι κάνουν οι άλλοι,  με τους ποδοσφαιριστές μας να καλούνται σε κάθε παιχνίδι που έχουν από εδώ και πέρα μπροστά τους να παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο πάντα με τον ίδιο τσαμπουκά, πάθος και θέληση κι όποιος αντίπαλος  κι αν είναι μπροστά τους να τον «τσακίζουν».

Μέχρι την διαδικασία των πλέι – οφ η ομάδα μας έχει να δώσει άλλους τέσσερις αγώνες που μεταφράζονται σε 12βαθμοί.

Συγκεκριμένα θα δώσει δύο αγώνες εντός (Εθνικός Άχνας και ΕΝΠ) και δύο εκτός (ΑΕΛ και Αποέλ) και σε αυτά τα παιχνίδια θα κληθεί να κάνει το καθήκον της που δεν είναι άλλο από το 4×4 και με το τέλος της κανονικής διάρκειας και στο τέλος αυτής θα μπορέσει να κάνει την σούμα.