Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί της Δόξας για το...

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί της Δόξας για το κύπελλο (PHOTOS)


Ικανοποιημένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα στον προημιτελικό κυπέλλου με τη Δόξα, φάνηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρικ Μποτεάκ

Πέρασε ως αλλαγή στον χθεσινό αγώνα και μετά το τέλος ανέβασε story με φωτογραφία του από το παιχνίδι προσθέτοντας επάνω τριφύλλια.

Κοστέλ Παντιλιμόν

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας μέτρησε ακόμα ένα ενενηντάλεπτο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. «Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά!!! Μπράβο παιδιά!!!» ανέφερε στην ανάρτηση του.

Γιόρντι Γκόμεθ

Ξανά στο βασικό σχήμα βρέθηκε ο Ισπανός μέσος. Μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα που εξασφάλισε η ομάδα μας ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία της ομάδας από τον αγώνα στο story του λογαριασμού του γράφοντας «Νίκη με 4-1».

Ανδρόνικος Κακουλλής

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Aνήρτησε φωτογραφίες από την αναμέτρηση με τη λεζάντα «Κυνήγα τα όνειρά σου».

Ιωάννης Κούσουλος

Ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δύο γκολ που πέτυχε! Μετά το πέρας του παιχνιδιού πόσταρε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του στα γκολ.

Μίχαελ Λούφτνερ

Το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι» στο στήθος πέτυχε ο Τσέχος αμυντικός. Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον τρόπο που πανηγύρισε το τέρμα του επέλεξε να ανεβάσει το story του.

Κρίστιαν Μανρίκε

Χρόνο συμμετοχής σε άλλο ένα παιχνίδι κυπέλλου πήρε και ο νεαρός Ισπανός αριστερός μπακ. Οι δύο πιο κάτω φωτογραφίες του από το ματς συνόδευσαν την ανάρτηση του.

Μαρίνος Τζιωνής

Ενενηντάλεπτο το οποίο συνδύασε με καλή παρουσία μέτρησε στον χθεσινό αγώνα ο νεαρός μέσος. Χωρίς να προσθέσει κάτι στη λεζάντα ανέβασε τις πιο κάτω φωτογραφίες από στιγμές του στο παιχνίδι.

Χάρης Μαυρίας
Ο Ελλαδίτης μπακ ήταν και πάλι στην βασική ενδεκάδα του Χένινγκ Μπεργκ. Στο story του ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα γράφοντας «Καλό αποτέλεσμα χθες».