Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού


Την ενδέκατη φετινή μας νίκη έφερε αυτή η αγωνιστική. Ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ήταν τα συναισθήματα που εξέφραζαν οι ποδοσφαιριστές μας στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Γιόρντι Γκόμεθ
Άλλο ένα ενενηντάλεπτο για τον πολύπειρο Ισπανό μέσο. Ποστάροντας φωτογραφίες από το παιχνίδι με τη λεζάντα «+3!».

Τιάγκο Φερέιρα
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής. Ανέβασε φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα, γράφοντας «Τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί. Ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε».

Έρικ Μποτεάκ
Στην αγωνιστική δράση μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, επέστρεψε ο Γάλλος ακραίος επιθετικός. «Σπουδαία νίκη 2-0. Χαρούμενος που επέστρεψα» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Γιαν Λέτσιακς
Τραυματίας αποχώρησε στο 32’ ο Τσέχος μπακ. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέβασε δημιουργικό που απεικονίζει τον ίδιο να πανηγυρίζει και τη λέξη «VICTORY» να ξεχωρίζει.

Ματ Νταρμπισάιαρ
Ο Άγγλος επιθετικός και αρχηγός της ομάδας μας, ήταν πρωταγωνιστής στον Σαββατιάτικο αγώνα καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ του «τριφυλλιού», φτάνοντας συνολικά τα δέκα στο πρωτάθλημα. «Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, καλό που πέτυχα ακόμη μερικά γκολ» έγραψε στην ανάρτησή του με φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του στα γκολ.

Κοστέλ Παντιλιμόν
Πέρα από τη νίκη της ομάδας και το ντεμπούτο του, ο Ρουμάνος τερματοφύλακας είχε άλλο ένα λόγο να γιορτάσει καθώς συμπλήρωσε 33 χρόνιας ζωής! Στην φωτογραφία με την τούρτα που έσβησε στα αποδυτήρια έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευγενικές σας ευχές και τα μηνύματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το νικηφόρο ντεμπούτο μου και το μηδέν στην άμυνα! Τώρα πίσω στην προπόνηση και προετοιμασία για το επόμενο μας παιχνίδι».

Μίκαελ Ορτέγα
«Συνεχίζουμε να προσθέτουμε τρίποντα. ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ» επισήμανε στην ανάρτησή του ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε για άλλο ένα παιχνίδι ως βασικός.