Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία


Την τελευταία της προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας και την χαμένη ευκαιρία για να αναρριχηθούμε μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ο στόχος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λεμεσιανή ομάδα είναι η νίκη για να επανέλθουν τα χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς της ομάδας μας.

Σ τα μόνιμα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τους Ουζόχο, Παναγή και Φαμπιάνο ήρθε να προστεθεί κι αυτό του Γιόρντι Γκόμεθ, με τον Χένινκγ Μπεργκ την βδομάδα που μας πέρασε να ανακατεύει για τα καλά την τράπουλα ψάχνοντας τον κρυμμένο του άσσο που θα αντικαταστήσει τον «εγκέφαλο» της μεσαίας γραμμής της ομάδας μας.

Για την αντικατάσταση του Ισπανού μέσου υπάρχουν δύο επιλογές που δεν είναι άλλες από τον Μαρίνο Τζιωνή και τον Ιωάννη Κούσουλο, ωστόσο για το ποιος θα πάρει τον δύσκολο ρόλο για να αντικαταστήσει τον Γκόμεθ αυτό θα διαφανεί μέσα από την τελευταία προπόνηση.

Είναι γεγονός ότι ήττα από τον Εθνικό Άχνας ήταν εκτός προγράμματος κι απρόσμενη, όμως μια καλή εμφάνιση και μια ενδεχόμενη νίκη σε ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό με την ΑΕΛ σίγουρα θα αναστρέψει το κλίμα απογοήτευσης και στεναχώριας που κυριάρχησε στις τάξεις της ομάδας μας μετά το τελικό σφύριγμα του παιχνιδιού της περασμένης αγωνιστικής.

Ο Νορβηγός κόουτς στην τελευταία του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του στο «Ηλίας Πούλλος»,  θα καταστρώσει και το πλάνο του με το οποίο θα «κυνηγήσει» τη νίκη στο ματς με την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου της που ετοιμάζονται να ντύσουν στα πράσινα το Τσίρειο στάδιο και να σπρώξουν την ομάδα στο μεγάλο και σημαντικό «διπλό».