Home TOP NEWS Post Game: Με τέτοια εμφάνιση καλός είναι και ο βαθμός

Post Game: Με τέτοια εμφάνιση καλός είναι και ο βαθμός


Πήρε ότι έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες βράδυ στο Τσίρειο. Ύστερα από μία εμφάνιση η οποία δεν δικαιολογούσε την επιθυμία της ομάδας να επιστρέψει στις επιτυχίες, ήρθε η απώλεια άλλων δύο βαθμών η οποία διαφοροποιεί τα δεδομένα στον πίνακα.

Ο χρόνος για να επανέλθουμε υπάρχει ωστόσο αυτό που μένει στο τέλος ως συμπέρασμα από τον αγώνα με την ΑΕΛ είναι, το γεγονός ότι δυστυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται σήμερα από κάποιες μονάδες στο ρόστερ της (φάνηκε πόσο δυσαναπλήρωτη είναι η απουσία Γκόμεθ), η διαχείριση που γίνεται από τον πάγκο βάση των δεδομένων του κάθε αγώνα χρήζει μπόλικης συζήτησης και κριτικής (χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βοηθήθηκε) ενώ ακόμα και η εμμονή στην σταθερή χρησιμοποίηση κάποιων ποδοσφαιριστών που το τελευταίο διάστημα δεν αποδίδουν είναι κάτι που πρέπει επίσης να λεχθεί.

Το τελικό 1-1 ως αποτέλεσμα βάση της εικόνας της ομάδας μας δεν θα πρέπει να μας χαλάει. Μέτρια παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ευκαιρίες και σχεδόν καθόλου δημιουργικότητα, πάλι καλά μπορούμε να λέμε για το γεγονός ότι βρήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν και πάλι ανούσιοι στις επιθετικές μας προσπάθειες, με πολλά λάθη στο κέντρο και μηδέν φαντασία στην επίθεση. Δεν είδαμε χθες βράδυ το γνωστό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τις πολλές εναλλαγές της μπάλας και την καλή κυκλοφορία.

Προσπαθούσαμε να γίνουμε απειλητικοί κυρίως με μακρινές μεταβιβάσεις όμως απέναντι μας είχαμε μία πολύ διαβασμένη αντίπαλο η οποία σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη μας στο γήπεδο και με πολύ περισσότερο πάθος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ «θυμήθηκε» να ανεβάσει κάπως την ένταση της στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Ατομικά υπήρξαν οι παίκτες που έκαναν καλή προσπάθεια όπως οι Μποτεάκ και Μαυρίας, ο Ακιντόλα πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του χωρίς όμως να γίνει ουσιαστικός ωστόσο γενικότερα η παρουσία του κρίνεται θετική. Εκτός παιχνιδιού ήταν ο Τιάγκο.

Καλή η προσπάθεια του Κούσουλου στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μπήκε περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μοιραίος και χθες ο Ματ με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε, ιδιαίτερα στο τετ-α-τετ με τον Βοζίνια.

Ελέγχεται σε κάποιες φάσεις ο Ιταλός διαιτητής ο οποίος θα μπορούσε να έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις.

Πάμε για τον επόμενο αγώνα στο κύπελλο με την Δόξα. Πρέπει πλέον πάση θυσία να κερδίσουμε τον αγώνα με την Ένωση πριν το ντέρμπι με το Αποέλ για την τελευταία αγωνιστική.