Home TOP NEWS Post Game: Με το μυαλό στο πρωτάθλημα, πρόκριση με… σβηστές μηχανές

Post Game: Με το μυαλό στο πρωτάθλημα, πρόκριση με… σβηστές μηχανές


Ήταν έτσι κι αλλιώς τυπικής διαδικασίας ο αγώνας κόντρα στην Δόξα και αυτό που περιμέναμε να δούμε ήταν τις επιλογές Μπεργκ αλλά και την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών τους οποίους δεν χρησιμοποίησε ο Νορβηγός στα τελευταία παιχνίδια.

Ο αργός ρυθμός και οι λίγες φάσεις χαρακτηρίζουν τον αγώνα που παρακολουθήσαμε χθες βράδυ αν και υπήρξαν στιγμές που βγήκαν κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες.

Το γκολ του Κακουλλή, το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε στο ντεμπούτο του σε φετινό επίσημο ματς ο Λοϊζου, η πολύ καλή διάθεση των Μίκου και Ορτέγα είναι αυτά που κρατάμε από τον αγώνα αλλά και η πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Στυλιανού.

Μένουν βέβαια και κάποια αρνητικά όπως ο τραυματισμός του Χούμποτσαν, θα αναμένουμε την ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Κούσουλος ο οποίος θα είναι τιμωρημένος στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε δύο αλλαγές στον αγώνα, η μία αναγκαστική με τον Χούμποτσαν να δίνει τη θέση του στον Στυλιανού, ενώ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιάγκο στη θέση του Κακουλλή.

Το μυαλό όλων στρέφεται από σήμερα στο πρωτάθλημα και στο επόμενο παιχνίδι με την Ένωση το ερχόμενο Σάββατο