Home TOP NEWS Πρόκριση για ΑΕΛ, προβάδισμα για Απόλλωνα και… ανοικτοί λογαριασμοί για Ανόρθωση και...

Πρόκριση για ΑΕΛ, προβάδισμα για Απόλλωνα και… ανοικτοί λογαριασμοί για Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα


Πέραν από το δικό μας παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς στο οποίο εξασφαλίσαμε την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-2, στο μενού της σημερινής ημέρας κυπέλλου είχαμε άλλες τρεις αναμετρήσεις εκ των οποίων στην μία βγήκε και το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Στο παιχνίδι που άνοιξε τον χορό των αναμετρήσεων και το οποίο έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση και η Νέα Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες με 1-1 με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα από το έκτος έδρας γκολ που σημείωσαν, ωστόσο η πρόκριση θα παιχτεί στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη άνοιξε το σκορ με τον Κορέια στο 60ο λεπτό και ο Ράγιος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 85ο λεπτό.

Τα στιγμιότυπα του Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι ο Απόλλωνας κατάφερε με τη νίκη του 2-0 κατάφερε να πάρει ισχυρό προβάδισμα απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο με τον Περέιρα στο 15ο λεπτό και Μπένσοπ στο 55ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 το οποίο στέλνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Λεμεσού στους «4».

Τα στιγμιότυπα του Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας

Στο παιχνίδι που ήταν την ίδια ώρα με αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η ΑΕΚ και η ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες με 1-1 στο «ΑΕΚ Αρένα» και με συνδυασμό το 0-0 του Τσιρείου προ εβδομάδας, το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ ευτύχησε να γίνει η δεύτερη ομάδα μετά την δική μας που εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού. Στο 17ο λεπτό ο Μαέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ και ο ίδιος παίκτης με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα.

Τα στιγμιότυπα του ΑΕΚ – ΑΕΛ