Home TOP NEWS Προσγειωμένα και σοβαρά για να γίνει το θέλημα του κόσμου πράξη

Προσγειωμένα και σοβαρά για να γίνει το θέλημα του κόσμου πράξη


Τα «στραβοπατήματα» των Αποέλ και Ανόρθωσης την Κυριακή (23/2) το απόγευμα είναι γεγονός, ότι έφεραν μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά στον κόσμο της ομάδας μας, καθώς είδαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγαίνει κερδισμένη, μειώνοντας εκ νέου την διαφορά από την κορυφή στον βαθμό.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το τέλος του παιχνιδιού του «αιώνιου» αντιπάλου μας στην Πάφο και βλέποντας τον συνεχόμενο αγωνιστικό κατήφορο του, έχουν γεμίσει με αισιοδοξία ότι πλέον είναι καιρός και μετά από πολλά χρόνια η ομάδα μας να «πατήσει» ξανά τον Αποέλ.

Σίγουρα ο «αιώνιος» μας αντίπαλος μας δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες, δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, ωστόσο δεν παύει να είναι ντέρμπι και θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως, από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, μέχρι και τον τελευταίο οπαδό να το δούμε προσγειωμένα και μετά το τέλος του να κάνουμε τον απολογισμό μας.

Είναι λογικό βλέποντας την εικόνα του Αποέλ να μην είναι αυτή που συνηθίσαμε τα προηγούμενα χρόνια να μας «οπλίζει» όλους με ευφορία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο μεγάλο παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρα, όμως θα πρέπει να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι.

Πάντως το μήνυμα που εισπράττουμε από τους ΟΜΟΝΟΙΑτες μέσα από τα ΜΚΔ είναι πως θέλουν επιτακτικά νίκη επί του Αποέλ.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα πάρουν κατά την διάρκεια της βδομάδας τον παλμό του κόσμου και να «μπολιαστούν» με ακόμη περισσότερη ψυχολογία, έτσι ώστε σε λιγότερο από μια βδομάδα να παρουσιαστούν στο χορτάρι του ΓΣΠ με ζήλο, πάθος και τσαμπουκά για να «πατήσουν» τον αντίπαλο και να πάρουν ένα από τα πιο σημαντικά τρίποντα της χρονιάς μέχρι το επόμενο.