Home TOP NEWS Προβάρει φανέλα βασικού ο Ακιντόλα

Προβάρει φανέλα βασικού ο Ακιντόλα


Το σενάριο ο Χένινγκ Μπεργκ να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Ακιντόλα στο αρχικό του σχήμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος παίζει πιο δυνατά από ποτέ.

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ο Νιγηριανός άσσος, στα άλλα δύο παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με Δόξα Κατωκοπιάς (κύπελλο) και Εθνικό Άχνας (πρωτάθλημα) ο Ακιντόλα πήρε περισσότερα λεπτά στα πόδια του και έδειξε τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

Συνεπώς, αν ο Νορβηγός κόουτς της ομάδας μας πάρει την απόφαση να ρίξει στην «μάχη» τον Ακίντολα από την αρχή του παιχνιδιού με την ΑΕΛ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό πλάνο.

Αν αναλογιστούμε ότι ο Μποτεάκ που είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» της επιθετικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα, τότε ο Ακιντόλα αν ξεκινήσει τον αγώνα πιθανών να αφήσει είτε τον Τιάγκο, είτε τον Ορτέγκα στον πάγκο.

Οι δύο περιπτώσεις για να μείνει ο Κολομβιανός άσσος στον πάγκο είναι ο Ακιντόλα να παίξει μαζί με τον Μποτεάκ στα «φτερά» και να πάρει θέση 10αριού ο Τιάγκο ή να παίξει μαζί με τον  Βραζιλιάνο στα «φτερά» και να αγωνιστεί σαν επιτελικός ο Μποτεάκ.

Η περίπτωση για να μείνει στον πάγκο ο Τιάγκο είναι ο Ακιντόλα να παίξει στα άκρα μαζί με τον Μποτεάκ και ο Ορτέγκα να παίξει στην γνώριμη του θέση πίσω από τον επιθετικό.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω είναι απλά σενάρια που δημιουργούνται σε περίπτωση που ο Ακιντόλα φορέσει φανέλα βασικού.