Home TOP NEWS Θα τον επαναφέρει στην εντεκάδα;

Θα τον επαναφέρει στην εντεκάδα;


Στις 9 Φεβρουαρίου, στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, ο Γιόρντι Γκόμεθ αποχώρησε με μυικό τραυματισμό και ήταν εκτός αποστολής στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν με ΑΕΛ, Δόξα για το κύπελλο και Ένωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ενημερώσει για την κατάσταση του λέγοντας ότι θα έμενε εκτός για 2-4 εβδομάδες. Είμαστε στα μέσα αυτής της χρονικής εκτίμησης που έγινε και ο Ισπανός είναι καλά. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και πλέον εξαρτάται από τον Χένινγκ Μπεργκ αν θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

Μπροστά μας έχουμε τον σημαντικό αγώνα της Δευτέρας και σαφώς η παρουσία του Γκόμεθ έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα. Βέβαια είναι γεγονός ότι ο Κούσουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκόμεθ, ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά και άφησε τον προπονητή ευχαριστημένο. Μάλιστα ο Μπεργκ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Κούσουλου στο τελευταίο παιχνίδι με την Ένωση, στο οποίο μάλιστα είχε σκοράρει.

Για την ώρα είναι ερωτηματικό το τι θα επιλέξει να κάνει ο Νορβηγός. Η λογική πάντως λέει ότι αν ο Γκόμεθ κριθεί στον απόλυτο βαθμό έτοιμος, θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα.