Home TOP NEWS Το μεγάλο ευεργέτημα του Μπεργκ

Το μεγάλο ευεργέτημα του Μπεργκ


Είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό που βλέπουμε φέτος από τον Χένιγνκ Μπεργκ. Την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς, την χαιρετίζουν όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Αυτό αντιλαμβάνεται κανείς αν κάνει μία… βόλτα στα σχόλια των φιλάθλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βγάζουν όλοι το καπέλο στον Νορβηγό για το γεγονός ότι ρίχνει στα βαθιά ποδοσφαιριστές «άβγαλτους». Ο Κακουλλής αναδείχθηκε φέτος, ο Λοϊζου πήρε το βάπτισμα του πυρός, ο Τζιωνής ρίχθηκε και αυτός ήδη στα βαθιά έχοντας λίγη περισσότερη εμπειρία από τους άλλους δύο ενώ έρχεται από… πίσω και ο Χαραλάμπους.

Μάλιστα όσοι είναι κοντά στην ομάδα λένε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας. Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης και λειτουργίας του προπονητή μας είναι ωφέλιμος όχι μόνο για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και για το μέλλον Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά τα ευεργετήματα του Μπεργκ για την ΟΜΟΝΟΙΑ στους λίγους μήνες που κάθεται στον πάγκο της, ίσως όμως το πιο σημαντικό.

H ΟΜΟΝΟΙΑ του μέλλοντος είναι υπό κατασκευή και είναι δεδομένο ότι… βασικά υλικά θα είναι οι δίκοι της ποδοσφαιριστές.