Home TOP NEWS Ξεκούραση και… από αύριο ξανά στην δουλειά!

Ξεκούραση και… από αύριο ξανά στην δουλειά!


Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι πήραν σημαντικές ανάσες κι από αύριο Παρασκευή (28/2) θα βρεθούν ξανά στο «Ηλίας Πούλλος» για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους κόντρα στον Αποέλ.

Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση ή κάποια εξέλιξη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες με τον Χένινγκ Μπεργκ σε σχέση με τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και την ΕΝΠ να έχει περισσότερες επιλογές στην φαρέτρα του μετά και την επιστροφή των τραυματιών, Μαρίνου Τζιωνή και Γιόρντι Γκόμεθ.

Οι επόμενες μέρες που απομένουν πριν από το ντέρμπι θα είναι αρκετά σημαντικές για τους «πράσινους» καθώς μέσα από αυτές ο Νορβηγός τεχνικός θα κληθεί να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή αλλά και για το πλάνο που θα ακολουθήσει κόντρα στον «αιώνιο».

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, ο στόχος της ομάδας μας στο ματς της Καθαράς Δευτέρας είναι μόνο η νίκη έτσι ώστε να μπορέσει να μπει με την καλύτερη δυναμική και προοπτική στην φάση των πλέι – οφ εκεί όπου θα τα παίξει όλα για όλα για να υλοποιήσει τους στόχους της.