Home TOP NEWS Ύστερα από μία τετραετία βλέπει ημιτελικά…

Ύστερα από μία τετραετία βλέπει ημιτελικά…


H τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πορεία στον θεσμό του κυπέλλου ήταν την ποδοσφαιρική περίοδο 2015/16. Με προπονητή τότε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ομάδα μας έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Στα χρονια που ακολούθησαν έμενε ημιτελής η προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη διοργάνωση. Το 2017 ο αποκλεισμος ήρθε στα προημιτελικά από τον Απόλλωνα, το 2018 από την Δόξα και πάλι στους ”8” ενώ πέρσι ο Απόλλων και πάλι ήταν αυτός ο οποίος μας απέκλεισε στη φάση των ”16”.

Φέτος υπάρχει η πεποίθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος στον θεσμό. Η πρόκριση στην προηγούμενη φάση ήρθε εύκολα με δύο νίκες επί του Ερμή και συνολικό σκορ 8-0, αυτό θέλει και κόντρα στην Δόξα η ομάδα του Μπεργκ. Να πάρει την πρόκριση επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της ανωτερότητα έναντι της αντιπάλου της.

Θέλει δηλαδή η ομάδα να φτάσει στα ημιτελικά ύστερα από μία τετραετία και να κάνει άλλο ένα βήμα προς το τρόπαιο. Το κύπελλο είναι σίγουρα ένας τιτλος που μας ενδιαφέρει και θεωρούμε ότι έχουμε τα φόντα να τα καταφέρουμε.

Η τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου ήταν την περίοδο 2011/12 με προπονητή τότε τον Νεόφυτο Λάρκου. Ήταν το 14ο κύπελλο στην ιστορία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.