Home TOP NEWS Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι και… αναμονή

Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι και… αναμονή


Ο περιορισμός όλων μας είναι υποχρεωτικός μέχρι και τις 13 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή τα πάντα, σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα μας, είναι στον αέρα. Κανέις δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο εγκλεισμός λόγω Κορονοϊού θα παραταθεί ή αν όντως το μέτρο στο χρονικό σημείο στο οποίο θα μπορέσουμε ξανά να… βγούμε εκτός σπιτιού θα αρθεί στα μέσα του επόμενου μήνα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και αυτοί, αναγκαστικά, περιορισμένοι. Το έχουν πει και οι ειδικοί πως, για έναν αθλητή δεν είναι και ότι καλύτερο να βγει εκτός ρυθμού/προγράμματος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το τεχνικό τιμ έχει επικοινωνία με τους παίκτες καθημερινά ενώ τους έχει δώσει και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο χώρο στον οποίο βρίσκονται.

Είναι λοιπόν και οι παίκτες στην αναμονή γνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που πρέπει να απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο. Προέχει σίγουρα η υγεία του κόσμου ωστόσο θα πρέπει αυτοί να καταφέρουν, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι να επιστρέψουν στο γήπεδο.