Home TOP NEWS Επιστρέφουν και πιάνουν δουλειά ενόψει Απόλλωνα

Επιστρέφουν και πιάνουν δουλειά ενόψει Απόλλωνα


Δύο μέρες είχαν στη διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να ξεκουραστούν και από σήμερα θα στρωθούν με τα… μούτρα στη δουλειά, προετοιμαζόμενοι για τον πολύ δύσκολο αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Απόλλωνα την Κυριακή στο ΓΣΠ.

Εντός της ημέρας θα αναμένουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χούμποτσαν ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο ότι χάνει τον αγώνα. Από κει και πέρα ο Χένιγνκ Μπεργκ υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Ερίκ Μποτεάκ και θα έχει μεσοεπιθετικά πολλές επιλογές για να στήσει την ομάδα την Κυριακή.

Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι ένα από τα πιο κρίσιμα, ενδεχομένως και καθοριστικό στη μάχη της Ευρώπης, συνάμα και ένα από τα πιο δύσκολα. Ο Απόλλων, στο τελευταίο του παιχνίδι με το Αποέλ, απέδωσε για 25-30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο εξαιρετικά ενώ την ίδια ώρα μάλλον παίζει και το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο.

Είμαστε ακόμα στις αρχές της εβδομάδα, σύντομα ο Χένινγκ Μπεργκ θα κάνει τις σκέψεις του για το πλάνο του και άμεσα θα αρχίσει να το δουλεύει στις προπονήσεις.