Home TOP NEWS FCL: «10 αγώνες μακριά από το πιο όμορφο όνειρο»

FCL: «10 αγώνες μακριά από το πιο όμορφο όνειρο»


Στην ανάρτηση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνουν τον κόσμο για την εκδρομή που θα γίνει για Λεμεσό, καλούν τους οπαδούς της ομάδας να κατακλύσουν το Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά:

ΕΚΔΡΟΜΗ FCL ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3/20.

Καλημέρα αλάνια,

Η τριφυλλάρα μας μετά απο αρκετά χρόνια ξεκινά τα playoffs από την κορυφή της βαθμολογίας. Έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς. 10 αγώνες μακριά από το πιο όμορφο όνειρο!

Όπλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο τεράστιος και ξεχωριστός λαός της που για ακόμα μια φορά πρέπει να είναι στο πλευρό της.

Καλούμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να κατακλύσουν το τσίρειο, να εξαντλήσουμε και το τελευταίο εισιτήριο που έχουμε στην διάθεση μας και με τα τραγούδια μας να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας την δύναμη για το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα!

Όπως και σε κάθε εκτός έδρας αγώνα λοιπόν έτσι και το Σάββατο το FAN CLUB LAKATAMIAS ετοιμάζει μαγική εκδρομή για το τσίρειο και καλούμε όλα τα αδέρφια από τις γύρω περιοχές να δώσουν το παρών τους στον σύνδεσμο μας και αφού δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τον δικό μας μοναδικό τρόπο, να αναχωρήσουμε μαζικά στις 16:15 με τα λεωφορεία μας.

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν την εκδρομή μας και να ζήσουν ένα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ Σάββατο να μας ενημερώσουν το αργότερο μέχρι αύριο το βράδυ για να εξασφαλίσουμε τα εισιτήρια του αγώνα.

FCL ON TOUR

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ..