Home TOP NEWS FCL: «Γουστάρουμε τρελλά που γνωρίζετε ότι επέστρεψαν οι μόνοι που μπορούν να...

FCL: «Γουστάρουμε τρελλά που γνωρίζετε ότι επέστρεψαν οι μόνοι που μπορούν να σας γκρεμίσουν»


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνοντας συνέχεια της ανακοίνωσης που έβγαλαν το πρωί της Τρίτης (3/3) αναφέροντας όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν από το παιχνίδι με τον Αποέλ.

Η αναρτηση:

Περήφανε πράσινε λαε!

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας ημερομηνίας 1/3/2020 για να παραθέσουμε κάποια γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας πριν το ντέρμπι μεταξύ της 1ης στην βαθμολογία ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της 3ης ομάδας στην κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής σύσκεψης αρχές της περασμένης εβδομάδας οι ιθύνοντες της τυπικά γυπεδούχου ομάδας, ζήτησαν άκουσον- άκουσον να ενημερωθούν αν οι οργανωμένοι οπαδοί μας ετοιμάζουν κάτι στο γήπεδο. Οταν η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ πρόταξε το επιχείρημα οτι ουδέποτε στο παρελθόν τέθηκαν στις συσκέψεις τέτοια θέματα, η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας ζητούσε επίμονα να μάθει τι ετοιμάζουμε.

5 μερες πριν τον αγώνα ζητήσαμε από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ οπως εξασφαλιστεί η είσοδος σε 30 στελέχη μας 1 ωρα πριν το άνοιγμα των εισόδων για το στήσιμο του κορεό.

Αφου αγοράστηκαν απο το υστέρημα των μελών μας τα υλικά και αφου πολλά μέλη μας ξενύχτησαν για την ετοιμασία του κορεό, προς μεγάλης μας έκπληξης, μερικές ώρες πριν την έναρξη μας ανακοινώθηκε οτι η γηπεδούχος ομάδα δεν επιτρέπει την είσοδο σε κανέναν οπαδό μας πριν την καθορισμένη ωρα για άνοιγμα των εισόδων του σταδίου με την δικαιολογία ότι αυτοι πλεον δεν διαθέτουν οργανωμένη κερκίδα και οτιδήποτε γινόταν σε οργανωμένη μορφή απο δικής μας πλευράς θα έκανε το κόσμο τους να νοιώσει μειονεκτικά.

Οπως αντιλαμβάνεστε αυτό καθιστούσε αδύνατο το στήσιμο του κορεό, αφού δεν μπορούσε να επιτευχθεί με κοσμο πάνω στις κερκιδες!

Αν και πολλές ώρες και κόποι μας πήγαν χαμένα, δεν κρύβουμε οτι γουστάρουμε που κάποιοι έβγαλαν κόμπλεξ. Γουστάρουμε τρελλά την δικαιολογία τους οτι ‘’ξέρετε εμεις δεν θα έχουμε κόσμο και θα σας εμποδίσουμε να το κάνετε έδρα’’. Γουστάρουμε τρελλά που γνωρίζετε οτι επέστρεψαν οι μόνοι που μπορούν να σας γκρεμίσουν απο εκεί που στρογγυλοκάτσατε.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ.

Υ.Γ1: Είναι και κάποια πράγματα που σε παραδεχόμαστε μεγάλε. Η σημερινή σου ανακοίνωση και η μπίζνα με τον Ισλανδό ειναι επική. Παρ’ τους όσα προλαβαίνεις, Το τέλος έρχεται!

Υ.Γ2: Και αφου πεθαίνεις να δεις το κορεό μας θα σου κάνουμε το χατίρι σύντομα!