Home TOP NEWS Κεφάλαιο τερματοφύλακας!

Κεφάλαιο τερματοφύλακας!


Τρεις πρωτοκλασάτοι τερματοφύλακες οι οποίοι είναι σήμερα στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Πρόκειται για τους Ουζόχο, Φαμπιάνο και Παντιλιμόν.

To ρεπορτάζ υπογράφει η Στέλλα Σωκράτους της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy

Τίποτα δεδομένο…

Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σε σχέση με τους τερματοφύλακες στην Ομόνοια, διότι υπάρχουν εκκρεμότητες. Το συμβόλαιο του Φαμπιάνο τελειώνει, ενώ οι Παντιλίμον και Ουζόχο, είναι με υποσχετική και τέλη Μαΐου επιστρέφουν στις ομάδες τους! Ο μόνος που δεσμεύεται με συμβόλαιο είναι ο Παναγή, ο οποίος θα επιστρέφει από τραυματισμό, ενώ χρειάζεται άλλο ένα κίπερ η ομάδα ενόψει της νέας περιόδου.

Πάρα πολύ δύσκολη ως αδύνατη, είναι η παραμονή, είτε του Παντιλίμον, είτε του Ουζόχο για διαφορετικούς λόγους. Στον Φαμπιάνο είχε γίνει πρόταση, o ίδιος ήταν θετικός, αλλά προέκυψε ο τραυματισμός και σταμάτησαν οι επαφές. Αν δεν επανέλθει και να τον δουν ξανά αγωνιζόμενο, δεν πρόκειται να ληφθεί απόφαση για τον Βραζιλιάνο. Την ίδια ώρα που αναζητούν (για κάθε ενδεχόμενο) τερματοφύλακα για τη νέα χρονιά…

Η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας με επικεφαλής τον Νεόφυτο Λάρκου και παρά τις δύσκολες μέρες που περνούμε όλοι, λόγω του κορωνοϊού, εξακολουθούν να δουλεύουν (από το σπίτι τους εννοείται…) και να κάνουν τις διεργασίες τους, ενόψει της νέας περιόδου, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Άλλωστε γνωρίζουν εδώ και καιρό τι χρειάζεται η ομάδα και ποιες προσθήκες πρέπει να γίνουν, οπόταν άρχισε έστω και δειλά-δειλά από τώρα το ψάξιμο και η διερεύνηση στοιχείων, για το πως και με ποιους θα προχωρήσουν (όταν θα έρθει η ώρα)…