Home TOP NEWS Κορυφαία εμφάνιση και ενέπνευσε εμπιστοσύνη ο Κοστέλ

Κορυφαία εμφάνιση και ενέπνευσε εμπιστοσύνη ο Κοστέλ


Ένας από τους διακριθέντες του ντέρμπι, ενδεχομένως ο κορυφαίος κόντρα στο Αποέλ ήταν ο κήπερ της ομάδας μας, Κοστέλ Παντίλιμον.

Ο Ρουμάνος “γίγαντας” της εστίας μας στα πρώτα του παιχνίδια με το “τριφύλλι” έδειξε κάπως διστακτικός κάτω από το τέρμα ωστόσο φαίνεται τελικά ότι ίσως να ήταν και θέμα προσαρμογής.

Ο Παντίλιμον με το Παραλίμνι αλλά κυρίως στο ντέρμπι “αιωνίων” έδειξε την κλάση του και την ποιότητα με τις σπουδαίες του επεμβάσεις κράτοντας το μηδέν στην εστία του για δύο σερί παιχνίδια.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αποκρούσεις του με τον Αποέλ οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να κρατηθεί το μηδέν θα του τονώσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι αλήθεια ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε με τους τραυματισμούς τερματοφυλάκων, αρχικά των Ουζόχο και Παναγή και στην συνέχεια του Φαμπιάνο, όμως φαίνεται ότι η ομάδα προγραμματισμού και πάλι βρήκε την λύση φέρνοντας στην Κύπρο ένα σπουδαίο κήπερ όπως είναι ο Κοστέλ Παντίλιμον.

Σίγουρα όσο πλησιάζει η επιστροφή του Φαμπιάνο στην αγωνιστική δράση, θα βάζει περισσότερη πίεση για την ενδεκάδα κι αυτό είναι καλό αφού ο Παντίλιμον θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια μέσα από την αγωνιστική του παρουσία να κρατήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Με αυτό τον τρόπο δεν αποκλείεται καθόλου στην φάση των πλέι – οφ και στα απαιτητικά παιχνίδια από εδώ και πέρα να δούμε ακόμη περισσότερα και πολύ καλύτερα πράγματα από τον δίμετρο πορτιέρο μας.