Home TOP NEWS Match Report: Καθάρισε με τριάρα και βλέπει τίτλο!

Match Report: Καθάρισε με τριάρα και βλέπει τίτλο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με μια σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό στην Λεμεσό επικρατώντας της ΑΕΛ με 0-3 μένοντας ουσιαστικά μόνη στην κορυφή ότι και αν γίνει στα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον Κακουλλή στο 24ο λεπτό, ο Γκόμες έκανε το 0-2 στο 52ο λεπτό και το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ματ Ντάρμπισαιρ από τα έντεκα βήματα στο 87′.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει στο αγωνιστικό χώρο με το πόδι «καρφωμένο» στο γκάζι πιέζοντας την ΑΕΛ από ψηλά προσπαθώντας σε πολλές περιπτώσεις με την γρηγοράδα τον Ακιντόλα και Κακουλλή να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βοζίνια. Στο 8ο λεπτό οι «πράσινοι» έφτιαξαν την πρώτη τους καλή φάση με τον Ακιντόλα να φεύγει «σφαίρα» στην αντεπίθεση έκανε το γύρισμα όμως ο Χάρης Κυριάκου έδιωξε μπροστά από τον Τιάγκο ο οποίος περίμενε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Η επόμενη καλή φάση που καταγράψαμε στο παιχνίδι μας ήταν αυτή που επέφερε και το γκολ από τον Κακουλλή εξαργυρώνοντας ουσιαστικά την υπεροχή της ομάδας μας. Ο Χούμποτσαν έκανε την μπαλιά ο Μίκου με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στον Ακιντόλα και ο τελευταίος με συρτή πάσα βρήκε τον Κακουλλή ο οποίος από κοντά τράνταξε τα δίχτυα του Βοζίνια. Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε με σχετική ευκολία το προβάδισμα της, ενώ η ΑΕΛ με την σειρά της σε δύο περιπτώσεις προσπάθησε να απειλήσει με τον Μαίντεβατς στην πρώτη να βρίσκει τον τοίχο εν ονόματι Παντίλιμον και με τον Μαέ ο οποίος από κοντά δεν βρήκε στόχο. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα μας κατέβηκε στα αποδυτήρια με το σημαντικό προβάδισμα.

Β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε πολύ επιθετικά και με την συμπλήρωση επτά λεπτών κατάφερε να διπλασιάσει και τα τέρματα της με τον Βίτορ Γκόμες, διώχνοντας ουσιαστικά το όποιο άγχος υπήρχε τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην Δυτική κερκίδα. Μετά από μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια που βγήκε από τα πόδια των Τιάγκο και Λέτσιακς, έδωσαν την ευκαιρία στον Γκόμες να γίνει κάτοχος της μπάλας και από το ύψος της περιοχής «όπλισε», «πυροβόλησε» και έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια στο 52′. Η ομάδα μας έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της έκανε πραγματικά ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φανούν σε καμιά στιγμή απειλητικοί, ενώ στο 86ο λεπτό κατάφερε να κάνει και το 0-3 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματ Ντάρμπισαιρ, το οποίο κέρδισε ο Τιάγκο από τον Βοζίνια.

Συμπερασματικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε άλλο ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τον τίτλο. Η υπεροχή στον αγώνα ήταν καθολική απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως την ΑΕΛ. Η στρατηγική από τον πάγκο πλήρως πετυχημένη. Η απόδοση πολύ καλή σε όλο το 90λέπτο. Ενθουσιάζει πως η ομάδα βελτιώνεται ακόμα και σε αυτή τη φάση, στα playoffs. Συνεχίζουμε δυνατά και μπορούμε μεγάλα πράγματα φέτος!