Home TOP NEWS Να μην μας παρασύρει η… κορυφή

Να μην μας παρασύρει η… κορυφή


Τα της ισοπαλίας κόντρα στον Αποέλ, λίγο πολύ τα αναφέραμε και τα αναλύσαμε στα ρεπορτάζ μας με το τέλος του ματς και σήμερα.

Η επόμενη μέρα του “αιωνίου” ντέρμπι, μας βρίσκει ισόβαθμους στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ανόρθωση έστω κι αν η ομάδα μας δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο κυρίως στο πρώτο μέρος.

Τι σημαίνει όμως η πρώτη θέση και η κορυφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτή την φάση;

Σημαίνει ότι η ομάδα μας μπαίνει στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος με δυναμική και προοπτική έχοντας το πάνω χέρι για την διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου ή και κάτι περισσότερο από αυτό.

Το γεγονός όμως ότι έχουμε αυτό το αβαντάζ(πρώτη θέση) λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των πλέι – οφ δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει ή να μας αποσυντονίσει.

Μπροστά μας έχουμε άλλους δέκα τελικούς στο πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι στο πράσινο στρατόπεδο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά ωσάν να είναι το τελευταίο της χρονιάς, διεκδικώντας το τρίποντο.

Πάντως αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Απόλλωνα, η οποία ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα μας, στα υπόλοιπα ματς κόντρα στις ομάδες της πρώτης εξάδας η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε βαθμολογικό όφελος και τους κοίταξε όλους στα μάτια πράγμα που μας δίνει αισιοδοξία ότι η ομάδα μας μπορεί να καταφέρει πράγματα στα πλέι – οφ.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε ότι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος θα παρουσιαστεί με το ίδιο πρόσωπο, με τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως και στην κανονική διάρκεια του έτσι ώστε να μπορέσει υλοποιήσει τους στόχους του.

Η ομάδα μας θα κάνει πρεμιέρα στην β’φάση το Σάββατο (7/3) κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και που πιθανόν να καθορίσει πολλά για τη μετέπειτα πορεία της  στον φετινό μαραθώνιο.