Home TOP NEWS Ο Λανγκ μιλά για τον περιορισμό, την ομάδα και την αποχή από...

Ο Λανγκ μιλά για τον περιορισμό, την ομάδα και την αποχή από τις προπονήσεις


Το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν ελέω κορωνοϊού αλλά και τον λόγο που δεν μπορεί να ταξιδέψει για το εξωτερικό εξήγησε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της χώρας του, ο Άνταμ Λανγκ.

Ο Ούγγρος αμυντικός της ΟMONOIAΣ, υπογράμμισε πως πιθανόν η ομάδα του να επωφεληθεί από αυτή τη διακοπή, ενώ έδειξε τον επαγγελματισμό του τονίζοντας πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

«Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι πως η γυναίκα μου και ο μικρός μου γιος δεν είναι στην Κύπρο. Πήγαν στην Ουγγαρία και δεν μπορούν να επιστρέψουν. Έχουν εγκλωβιστεί στο σπίτι. Δεν μπορώ να πάω, δεν μπορούν να έρθουν και έχω μείνει μόνος», ανέφερε αρχικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άνταμ Λανγκ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αποχή από τις προπονήσεις και στις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν απ’ όλους: «Είναι πως σου τα φέρνει η ζωή και πρέπει να προσαρμοστούμε. Μπορεί και να επωφεληθούμε, αφού είχαμε κάποιους τραυματίες και κάποιους που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα τους δώσει χρόνο να επιστρέψουν και όλοι θα αρχίσουν από το ίδιο επίπεδο».

Κλείνοντας, εξήγησε τον λόγο που δεν μπορεί να ταξιδέψει και να φύγει από την Κύπρο: «Δεν θέλουν στην Ομόνοια να ρισκάρουν με το να ταξιδέψουμε γιατί είναι πιο πιθανόν να πάρεις τον ιό όταν ταξιδεύεις. Δεν θέλουν επίσης να φύγουμε γιατί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, τότε μπορεί να αρχίσουν οι προπονήσεις και αν δεν είμαστε στην Κύπρο τότε δεν θα μπορούμε να επιστρέψουμε».

Πηγή: goal.philenews.com