Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ


Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και το περασμένο Σάββατο μετά την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές μας θέλησαν να επικοινωνήσουν με τον κόσμο μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νταβίντ Ακιντόλα

Βασικός ήταν και πάλι ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός που πρόσθεσε άλλη μία ασίστ στο ενεργητικό του. «Τρεις βαθμοί εκτός έδρας. Ευχαριστώ στους οπαδούς για την τρομερή υποστήριξη» έγραψε στην ανάρτηση του.

Έρικ Μποτεάκ

Αν και απουσίαζε λόγω απαγορευτικού αριθμού καρτών, ο Γάλλος εξτρέμ πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας μας ανεβάζοντας το πιο κάτω story:

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Ο νεαρός μέσος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέβασε φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς ολόκληρης της ομάδα στο γκολ του Κακουλλή. Ακολούθως ανήρτησε φωτογραφία με τα «Όλε» στο τέλος του αγώνα γράφοντας «Όλοι μαζί, μια ομάδα».

Γιαν Λέτσιακς

Ο Τσέχος αριστερός μπακ ανέβασε βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την αποθέωση του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές.

Λοΐζος Λοΐζου

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήρτησε ομαδική φωτογραφία με τη λεζάντα «Πράσινη οικογένεια», δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Το 13ο του γκολ πέτυχε ο Άγγλος επιθετικός διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.  «Φανταστικοί τρεις βαθμοί στην πορεία μας. Φοβερή υποστήριξη» έγραψε στο ποστάρισμά του.

Μίκαελ Ορτέγα

Από τον πάγκο είδε την αναμέτρηση ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός που έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη κάνοντας ανάρτηση στην οποία ανέφερε «+3 και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε». Συνέχισε με story με τα εξής λόγια: «Κερδίσαμε και ακόμα ονειρευόμαστε, πάμε +3».

Τιάγκο

Σταθερά στις επιλογές του προπονητή και σε αυτό το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. «Δόξα τω Θεώ +3. Σπουδαία δουλειά από όλη την ομάδα για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη» έγραψε στο ποστάρισμά του.

Γιόρντι Γκόμεθ

Ο Ισπανός μέσος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου. «+3! Μαζική υποστήριξη» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Ανδρόνικος Κακουλλής

Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα. «Ευχαριστούμε αυτόν τον απίστευτο κόσμο που μας έσπρωξε προς τους 3 βαθμούς» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Από επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ