Home TOP NEWS Ότι σπέρνεις θερίζεις…

Ότι σπέρνεις θερίζεις…


Εδώ και χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει επενδύσει στις ακαδημίες της και με αργά και σταθερά βήματα δούλεψε μεθοδικά ώστε να δημιουργήσει τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του μέλλοντος.

Η φετινή σεζόν έχει ήδη σηματοδοτήσει τη νέα εποχή που έρχεται στην ομάδα μας. Ήδη τέσσερις παίκτες οι οποίοι αναπτύχθηκαν μέσα από την ακαδημία αρχίζουν να παίρνουν ρόλο στην πρώτη ομάδα. Τον Τζιωνή τον γνωρίσαμε από πέρσι, ο Κακουλλής είναι η αποκάλυψη της χρονιάς, ο Λοϊζου μας έχει προσφέρει ένα πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων του ενώ ο Χάμπος από πέρυσι άρχισε να μπαίνει στο γήπεδο σε παιχνίδια μάλιστα ντέρμπι.

Μάλιστα όσοι είναι κοντά στην ομάδα έχουν να πουν και για κάποιους άλλους πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αρχίσουν σύντομα να κτυπάνε την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε αυτό το κομμάτι, είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής σεζόν και θα πρέπει όλοι να παραδεχθούν ότι αυτή τη στιγμή έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ομάδες, σε ότι αφορά στο γηγενές στοιχείο.

Αυτό βέβαια θα πρέπει να πιστωθεί στο προπονητικό τιμ αλλά και στην ομάδα προγραμματισμού/στρατηγικού σχεδιασμού, καθώς δεν δίστασαν, σε μία χρονιά στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική, να πιστέψουν στους νεαρούς.

Αυτό που έχει σπείρει τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε ήδη να αποδίδει καρπούς και το μέλλον του Κύπριου ποδοσφαιριστή μπορεί να είναι ευοίωνο. Η ομάδα μας είναι άλλωστε αυτή που δείχνει τον δρόμο.