Home TOP NEWS «Παντελονάτη» τοποθέτηση Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη

«Παντελονάτη» τοποθέτηση Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη


Ο Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε στον Sports1 για το θέμα της μισθοδοσίας και αποκάλυψε την τοποθέτηση του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη, με την οποία συμφωνεί.

Η σχετική τοποθέτηση:

«Οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών είναι πρόβλημα που δεν έπρεπε να υπήρχε από τη στιγμή που υπήρχε ο έλεγχος των κριτηρίων. Είναι ένα θέμα που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο, το θέμα της πληρωμής των μισθών για τους τρεις μήνες που έχουμε τώρα. Αν κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν να λαμβάνουν από τον Ιανουάριο τον μισθό τους, άρα δεν πληρώθηκαν τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και δεν θα πληρωθούν Απρίλιο και Μάιο πρέπει να αντιληφθούμε πως είναι άνθρωποι με οικογένειες. Έχουν υποχρεώσεις και μιλώ για τον μέσο όρο.

Θεωρώ πως σε αυτή την υπόθεση, όλοι θα είμαστε χαμένοι. Είναι κάτι που είπε και ο κύριος Παπασταύρου και συμφωνώ μαζί του, ότι στο τέλος «για να βρούμε μια λύση πρέπει να φύγουμε όλοι δυσαρεστημένοι». Αν φύγει κάποιος ευχαριστημένος σημαίνει δεν είναι καλή η λύση. Είναι λίγο παράξενο αλλά πρέπει να βρούμε μια λύση για να επιβιώσουμε».

Από protathlima.com