Home TOP NEWS Παραίτηση Νίκου Χαραλαμπίδη για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους

Παραίτηση Νίκου Χαραλαμπίδη για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους


Με ανακοίνωση ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ για την απρόσμενη παραίτηση του Νίκου Χαραλαμπίδη από το ΔΣ της ομάδας.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον βαθμό που ο ίδιος επιθυμεί, αλλά και που επιβάλλει η θέση που κατείχε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν υποχρεωμένο να σεβαστεί την απόφαση του κ. Χαραλαμπίδη και να κάνει αποδεκτή την παραίτηση.

Ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης επιτέλεσε σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας μας και επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του.

«Έλαβα τη δύσκολη απόφαση να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επαγγελματικοί λόγοι δεν θα μου επέτρεπαν να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην αγαπημένη μου ομάδα. Ωστόσο, αφήνω πίσω μου μια άριστα οργανωμένη και στελεχωμένη ομάδα, η οποία είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει την πορεία προς υλοποίηση των στόχων της. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου, τους υπόλοιπους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο, τη διεύθυνση, το προσωπικό, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που «αγκαλιάζει» με θέρμη την ομάδα και αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ και διαβεβαιώνω πως θα παραμείνω δίπλα της όπως ήμουν μια ζωή», ανέφερε ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης.

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Χαραλαμπίδη για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θα ενημερώσουμε για την αναπλήρωση της θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο. »