Home TOP NEWS Που είχαμε μείνει…

Που είχαμε μείνει…


Προερχομενη από την ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ, βγάζοντας από το πρόγραμμα της στα πλέι-οφ μία δύσκολη έξοδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμαζόταν να φιλοξενήσει τον Απόλλωνα.

Το πράσινο τσουνάμι που ονομάζεται Λαός ήταν έτοιμο να πνίξει το ΓΣΠ. Ο ενθουσιασμός όλων μας ήταν πολύ μεγάλος ενώ η ομάδα είχε φορτσάρει για τα καλά. Θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Απόλλωνα ο οποίος θα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και θα έβρισκε μπροστά του ένα πελώριο εμπόδιο.

Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έβγαζε οριστικά εκτός τίτλου τον αντίπαλο της ενώ θα κλείδωνε την Ευρώπη. Η μοίρα ωστόσο τα έφερε αλλιώς. Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της φάσης των πλέι-οφ θα γίνει όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε.

Θα γίνει, όμως είναι αδύνατον να ξέρουμε αν θα διεξαχθεί με κόσμο. Είναι επίσης άγνωστο σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες ύστερα από την πολύ μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση.

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά καθώς έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να ξεπεράσουμε μια και καλή το πρόβλημα της πανδημίας, ωστόσο είναι δεδομένο ότι με τα όσα αναφέραμε πιο πάνω η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο γήπεδο, όταν γίνει αυτό, με διαφορετικά δεδομένα.