Home TOP NEWS Σχέδια επί χάρτου…

Σχέδια επί χάρτου…


Αναγκαστικές αλλαγές θα γίνουν το Σάββατο από τον Χένιγνκ Μπεργκ λόγω των απουσιών των Μαυρία και Μποτεάκ.

Σε ότι αφορά στην απουσία του Ελλαδίτη μάλλον στο μυαλό του Μπεργκ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η δοκιμασμένη λύση του Χούμποτσαν δίνει άνεση στον Νορβηγό και θα είναι έκπληξη αν επιλέξει να τοποθετήσει άλλον παικτη στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Στυλιανού θα είναι η επιλογή στον πάγκο.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά στην αντικατάσταση του Μποτεάκ, υπάρχουν ρεαλιστικά σενάρια τα οποία έχουν λογική. Αν ο Μπεργκ επιλέξει να διατηρήσει την εντεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι και απλά να αντικαταστήσει τον Γάλλο τοποθετώντας κάποιον άλλο πίσω από τον επιθετικό, ο Ορτέγα έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι βασικός. Υπάρχει και η επιλογή να ρίξει στον αγώνα από την αρχή τους Κούσουλο, Γκόμεθ και Γκόμες, να περιορίσει εξολοκλήρου τον Κούσουλο στα αμυντικά του καθήκοντα και να αναλάβουν τη δημιουργία στο κέντρο οι άλλοι δύο.

Ένα άλλο σενάριο θέλει τον Τιάγκο να μεταφέρεται στον κεντρικό διάδρομο και να παίξει ο Κακουλλής από την αρχή στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ενδεχομένως ο Νορβηγός να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, κάτι που εμείς να μην έχουμε σκεφτεί.

Στην εντεκάδα πάντως αναμένεται ότι θα επιστρέψει και ο Βίτορ Γκόμες ο οποίος έκανε τη διαφορά από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα με το Αποέλ.

Όπως και να έχει, τα αγωνιστικά δεδομένα είναι μπροστά στο τεχνικό επιτελείο, η προετοιμασία έχει μπει στην τελική της ευθεία και ότι κι αν επιλέξει να κάνει ο Μπεργκ είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδώσει.