Home TOP NEWS Τιάγκο: «Προσπαθώ να παραμείνω ασφαλής, όπως ο περισσότερος κόσμος»

Τιάγκο: «Προσπαθώ να παραμείνω ασφαλής, όπως ο περισσότερος κόσμος»


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα goal.philenews.com παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τιάγκο, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη κατάσταση για τον ίδιο αλλά και τους συμποδοσφαιριστές όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού στον τόπο μας:

«Σίγουρα δεν μπορώ να πω πως αισθάνομαι ΟΚ, αλλά προσπαθώ να παραμείνω ασφαλής, όπως ο περισσότερος κόσμος. Αυτός ο κορωνοϊός μας “σκοτώνει”», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά τα μέτρα της Κυπριακής Κυβέρνησης και αυτά που ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης».

«Επειδή όταν είμαστε στο σπίτι, προστατευόμαστε. Πρέπει να σεβαστούμε και αυτούς που είναι στα νοσοκομεία, τους ασθενείς αλλά και αυτούς που εργάζονται και σώζουν ζωές. Είναι απλό: Μένουμε στο σπίτι και μαζί έτσι καταπολεμάμε τον ιό. Αυτό θέλω να πω».

«Τα πρωινά κάνουμε προπόνηση μέσω διαδικτύου με τον γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη και το απόγευμα το απολαμβάνω με τη σύντροφό μου και την κορούλα μου και την αδελφή μου, βλέπουμε ταινίες», πρόσθεσε όσον αφορά στο πως κυλάνε οι πλείστες μέρες.

«Η συμβουλή μου είναι ο κόσμος να παραμείνει σπίτι, να είναι δυνατός, να απολαύσει στιγμές με την οικογένεια και αυτό θα κρατήσει τους ίδιους τους ανθρώπους και τους γύρω του ασφαλείς», τόνισε καταληκτικά.

Πηγή: goal.philenews.com