Home TOP NEWS Την Παρασκευή προτάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος

Την Παρασκευή προτάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος


ΚΟΠ, ΠΑ.Σ.Π, σύνδεσμος προπονητών και σωματεία αφού τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφάσισαν όπως τα ξανά πουν την ερχόμενη Παρασκευή (27/03). Οι εμπλεκόμενοι συμφώνησαν να τα πουν εκ νέου αφού σήμερα (25/03) είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τον παγκόσμιο σύνδεσμο ποδοσφαιριστών.

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε δεν είχαμε κατάθεση εισηγήσεων όμως κάτι τέτοιο αναμένεται πως θα γίνει την προσεχή Παρασκευή. Στόχος άλλωστε δεν είναι άλλος από το κοινό συμφέρον ποδοσφαιριστών και σωματείων μετά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες οι ομάδες της πρώτης εξάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος όμως μελετούν και όλες τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν και που μπορεί να προκύψουν.

Από την άλλη τα σωματεία που βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους όπως υπάρξει διακοπή στο δικό τους γκρουπ ενημερώνοντας μάλιστα και την ομοσπονδία.

Παράλληλα, οι ομάδες της δεύτερη κατηγορίας έχουν αποστείλει στην ΚΟΠ επιστολή με την οποία ζητούν την αύξηση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας από 12 σε 16 ενώ ζητούν και τη διακοπή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας αλλά και του δεύτερου γκρουπ στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα, στο αίτημα των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας υπάρχει η πρόθεση για άνοδο τεσσάρων ομάδων στην πρώτη κατηγορία και να μην υπάρξει διαβάθμιση σε καμία κατηγορία.

Όλα αυτά αναμένεται πως θα τεθούν επί τάπητος την προσεχή Παρασκευή όταν και εφόσον υπάρξει η νέα τηλεδιάσκεψη.

Πηγή: alphanews.live/sports