Home TOP NEWS Το χρωστάνε στον εαυτό τους και στον κόσμο!

Το χρωστάνε στον εαυτό τους και στον κόσμο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο (7/3) θα ταξιδέψει για τρίτη φορά την φετινή σεζόν στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΛ, αυτή την φορά στην φάση των πλέι – οφ του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο φυσικά το «διπλό» και την εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Η ομάδα μας μετά την ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Αποέλ επανήλθε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και θα επιδιώξει μέσα από τις νίκες και εκμεταλλευόμενη φυσικά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του πρώτου γκρουπ, γιατί όχι, να παραμείνει σε αυτή μέχρι το τέλος.

Το κλίμα στην ομάδα, αλλά και στα αποδυτήρια μετά και το πέρας της 22ης αγωνιστικής είναι εξαιρετικό κι αυτό γεμίζει όλους στο «πράσινο» στρατόπεδο με αισιοδοξία ότι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι θα παρουσιαστεί έτοιμο, πειθαρχημένο, σοβαρό και διαβασμένο για να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ και να κατακτήσει ένα σημαντικό τρίποντο.

Κοιτάζοντας κανείς την βαθμολογία θα παρατηρήσει ότι η ΑΕΛ είναι στην 6η θέση έχοντας μάλιστα μεγάλη απόσταση από εμάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η ομάδα μας καλείται να πάει υποψιασμένη και διψασμένη για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου αφού μπροστά της όπως απέδειξε και στο πρωτάθλημα θα βρει ένα καλοδουλεμένο και σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο επισκέψεις την φετινή σεζόν στο γήπεδο της Λεμεσού , αλλά και τις άλλες δύο στις πρεμιέρες της β’ φάση δεν έχουμε γευτεί ποτέ τη νίκη (2 ισοπαλίες και 2 ήττες) και σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ένα περισσότερο λόγο να θέλει τη νίκη απέναντι στο σύνολο του Κέρκεζ.

Όσον αφορά το ματς του Σαββάτου η ομάδα μας θα πρέπει να μπει αποφασισμένη στο τερέν καθώς μπορεί στη θεωρία να είναι το φαβορί, όμως αυτό θα πρέπει να το βγάλει και στον αγωνιστικό χώρο. Eξάλλου οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ το χρωστάνε τόσο στον εαυτό τους, όσο και στον κόσμο τους να φύγουν, για πρώτη φορά φέτος από το Τσίρειο Στάδιο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.