Home TOP NEWS Το πρόγραμμα της ομάδας και οι οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές

Το πρόγραμμα της ομάδας και οι οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές


Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό για το Σαββατοκυρίακο και το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει καθημερινά πρωινές προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα Δευτέρα εώς Παρασκευή. Αυτό είναι το αρχικό πλάνο που βγήκε από το τεχνικό επιτελείο ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Αξιολογείται η κατάσταση και οι εξελίξεις καθημερινά από τους ειδικούς και ενδέχεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από κει και πέρα είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας απολυμαίνονται καθημερινά και τηρούνται με πολύ μεγάλη αυστηρότητα οι κανόνες υγιεινής.

Δόθηκαν επίσης και κάποιες οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές για τις επόμενες μέρες και θα πρέπει να τις τηρήσουν. Μία από τις οδηγίες που έλαβαν είναι και ο περιορισμός τους.

Η ζωή όλων αλλάζει και σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί γενικότερα το ποδόσφαιρο αλλά και η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών.

Θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν οι ομάδες σε ετοιμότητα και καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν τελικά γίνει αυτό,  ωστόσο δεν υπάρχει επιλογή. Οι προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας…