Home TOP NEWS Βασίλης Μήττας: «Η διακοπή είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί»

Βασίλης Μήττας: «Η διακοπή είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί»


Ο Βασίλης Μήττας, Υπεύθυνος Ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στην ιστοσελίδα Repress.gr και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην Κύπρο.

-Εφόσον, λοιπόν, επιστρέψετε στα γήπεδα, πώς πρέπει να γίνει η επανένταξη των παικτών σε αγωνιστικές συνθήκες;

«Εξαρτάται από το αν θα επιστρέψουμε για πρωτάθλημα ή για προετοιμασία. Περιμένουμε άρα την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και βασικά των προπονήσεων. Το πάμε εβδομάδα με εβδομάδα, φτάνουμε στο τέλος καθεμιάς, βλέπουμε ότι δε θα έχουμε πρωτάθλημα ούτε την επόμενη και δίνουμε ατομικά προγράμματα προς το παρόν».

-Υπάρχει κάποιο αίσθημα αδικίας στις τάξεις των ομάδων του κυπριακού πρωταθλήματος, αναφορικά με το ότι ενδεχομένως η διακοπή αυτή μπορεί να αλλάξει δραματικά τις ισορροπίες στο κυνήγι του τίτλου; Μέχρι την αναβολή υπήρχε σπουδαίος ανταγωνισμός και αρκετές διεκδικήτριες…

«Δε νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για αδικία στο δικό μας πρωτάθλημα, βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο με τον κορωνοϊό. Το αν μια διακοπή τριών για παράδειγμα εβδομάδων θα είναι δίκαιη, είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας απασχολεί. Στα play-off αρκετές ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και παλεύουν για όλες τις θέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα επιστρέψουμε ξεκινώντας από την ίδια βάση. Αν ο προηγούμενος προγραμματισμός έλεγε ότι θα παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε βδομάδα, τώρα θα έχουμε έως και τρία την εβδομάδα και θα δούμε στο τέλος ποιους θα ευνοήσει και ποιους θα δυσκολέψει η κατάσταση αυτή».