Home TOP NEWS Ξιουρουππας: «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος»

Ξιουρουππας: «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πανίκος Ξιούρουππας μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και τοποθετήθηκε για την παρούσα κατάσταση, με τον κορωνοϊό, αλλά και τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο μας.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο, πρωτόγνωρο, είμαστε όλοι μέρα στο σπίτι, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, όλος ο κόσμος πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση».

«Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που είναι ανεγκέφαλοι… πιστεύω ότι σωστά έχουν ληφθεί αυτά τα μέτρα. Το κράτος λειτουργεί σωστά, ελπίζω να μην φθάσουμε στο σημείο της Ιταλίας και της Ισπανίας.

«Τώρα που το χάσαμε, τώρα έχουμε αντιληφθεί όλοι τι ήταν το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα δεν έχει το ποδόσφαιρο, ποιος θα έρθει πρώτος και ποιος δεύτερος, το σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε το πρόβλημα».

«Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές έχουν σταματήσει τις προπονήσεις. Δεν είναι έτοιμοι για να παίξουν αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται 15-20 μέρες ειδική προετοιμασία, για να επανέλθουν, υπάρχει σοβαρό θέμα τραυματισμών, είναι πάρα πολύ δύσκολο για να επανέλθουμε σε παιγνίδια πρωταθλήματος».

«Κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα τελειώσει αυτή η πανδαισία. Εκτός κι αν τις επόμενες μέρες ανακαλυφθεί το εμβόλιο… Εκεί θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα». 

«Τα ποσά που ξοδεύονταν ήταν υπερβολικά στην Κύπρο, δίνεται η ευκαιρία τώρα να δοθούν πιο λογικά συμβόλαια».