Home TOP NEWS Αυτό έσπρωξε τον Μπεργκ να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αυτό έσπρωξε τον Μπεργκ να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


Ο Χένιγνκ Μπεργκ στην συνέντευξη ρωτήθηκε μεταξύ άλλων όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ επέδειξε ενδιαφέρον γι αυτόν με ποιον μίλησε πρώτα για να πάρει πληροφορίες για την ομάδα μας αλλά και για την Κύπρο.

Ο Νορβηγός κόουτς στην απάντηση του, τόνισε ότι αυτό που τον έσπρωξε να έρθει ήταν η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί μας, οι πολύ καλοί ανθρώποι που βρήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και όλα όσα άκουσε από τον Λάρκου στις συνομιλίες που είχε με την ομάδα μας.

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ επέδειξε ενδιαφέρον για σένα, με ποιον μίλησες πρώτα για να πάρεις πληροφορίες για την ομάδα και την Κύπρο; «Είχα κάποιους παίκτες στην Λέγκια όπως ο Ντόσα και ο Ορλάντο Σα, δεν μίλησα όμως με αυτούς. Μίλησα με κάποιους φίλους που γνώριζαν για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Και το σημαντικότερο για μένα ήταν, στις συνομιλίες μου με την ομάδα, με τον Λάρκου ήταν αυτά που άκουσα. Έμαθα κάποια πράγματα για να πάρω μία ιδέα. Έψαξα λίγο να βρω πληροφορίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Κύπρο. Με εξέπληξε η ατμόσφαιρα, η σύμπνοια των οπαδών μας διότι έμαθα για τα προβλήματα της ομάδας των τελευταίων χρόνων. Οι άνθρωποι που βρήκα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και αυτό το έκανε για μένα πολύ πιο έυκολο.»